Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:45 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Primul succes în deplasare

ro

02 Oct, 2014 18:21 1217 Marime text
După un eșec și o remiză, HCM Constanța a reușit prima victorie în deplasare din acest sezon. Dobrogenii au câștigat, la Turda, meciul cu Potaissa, restanță din etapa a III-a, cu scorul de 30-24.
Duminică, 5 octombrie, tot în deplasare, campionii vor juca cu Steaua.
Campioana României la handbal masculin HCM Constanța își revine după începutul ezitant de sezon. Cu un lot redus numeric, dar cu jucători de valoare, adevărați profesioniști, trupa dobrogeană se apropie, cu fiecare etapă, de vârful ierarhiei interne.
La Turda, într-un meci restanță din etapa a III-a, elevii antrenorilor Zvonko Sundovski și Mario Isakovic au obținut prima victorie în deplasare, din acest sezon: 30- 24 cu Potaissa, formație care a încheiat sezonul trecut pe locul 3.
Cu inteligență, oaspeții au temperat elanul gazdelor și, într-un final pe care l-au dominat categoric, s-au impus meritat. Cel mai bun jucător al HCM-ului a fost portarul Rudi Stănescu autor al unor parade eficiente, în momentele cruciale ale jocului. Principalii marcatori ai echipei de pe litoral au fost Laurențiu Toma - 9 goluri, Branislav Angelovski - 7 goluri și Albert Cristescu - 6 goluri.
Punctele obținute la Turda urcă echipa de la malul mării pe treapta a treia a podiumului, la egalitate cu HC Odorhei, ocupanta locului doi.
În runda a 7-a, campionii vor juca, în Sala Sporturilor Apollo, din capitală, cu Steaua. În aceeași rundă mai sunt programate două partide extrem de interesante, cu implicaţii la vârful clasamentului: HC Odorhei - Știința Bacău și HCM Baia Mare - Dinamo București.

Sursă foto: infomm.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii