Tort de trufe cu portocale
Tort de trufe cu portocale
08 Mar, 2013 08:46
ZIUA de Constanta
3386
Marime text



Ingrediente
175 g unt moale, plus extra pentru uns
185 g faina de cozonac
1 lingurita praf de copt
175 g zahar
3 oua medii
coaja rasa fin de la 2 portocale
100 g ciocolata neagra, topita (minim 70% cacao)
1 lingura cafea solubila, diluata in o lingura de apa fiarta
Pentru crema de trufe:
300 ml smantana groasa
400 g ciocolata neagra (minim 70% cacao)
5 galbenusuri de ou
4 linguri zahar fin
4 linguri lichior Grand Marnier
Reţeta completă aici: ecuisine.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii
- Popa Dan 08 Apr, 2014 18:21 La blat untul se pune la temperatura camerei sau topit? La crema este vorba de Smantana pentru Frisca sau Smantana normala?