Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:51 19 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Absolvenţii de liceu din comuna Peştera, în vizită la Universitatea „Ovidius”

ro

06 Jun, 2013 16:10 1584 Marime text
O delegaţie a Universităţii „Ovidius” Constanţa s-a aflat, astăzi, în vizită în comuna Peştera. Din delegaţia întâmpinată de primarul localităţii, Valentin Vrabie, au făcut parte rectorul instituţiei de învăţământ superior, Dănuţ Tiberius Epure, şi prorectorul pe Educaţie şi formare continuă, conf. Univ. dr. Florin Anghel.
De menţionat este că, în zece zile, va fi semnat, la „Ovidius”, parteneriatul dintre universitate şi localitatea constănţeană, parteneriat care presupune ca absolvenţii de liceu cu domiciliul în Peştera, viitori studenţi la „Ovidius”, să beneficieze de reduceri la taxa de şcolarizare, la cazare şi, eventual, de nişte burse. Potrivit spuselor rectorului Dănuţ Tiberiul Epure, este primul parteneriat pe care universitatea îl încheie cu o localitate din mediul rural.
Primarul comunei, Valentin Vrabie, a primit din partea delegaţiei o diplomă de excelenţă pentru susţinerea mediului universitar, o plachetă a Universităţii „Ovidius” Constanţa şi o insignă, dar şi oferta educaţională a instituţiei de învăţământ.
Delegaţia urmează să efectueze o vizită la parcul eolian din localitate, la şcoală şi la muzeul multietnic din comună.
Mâine, viitorii absolvenţi de liceu din Peştera vor vizita Universitatea „Ovidius” Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii