Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:57 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier în lanţ în Constanţa

ro

18 Oct, 2013 09:12 2182 Marime text

În această dimineaţă, la intersecţia bd Alexandru Lăpuşneanu colţ cu strada Poporului a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei maşini.

Conform oamenilor legii, Constantin V., de 57 de ani, a condus un Ford pe strada Poporului. Ajuns la intersecţie cu bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, şoferul nu ar fi acordat prioritate de trecere unui alt automobil (condus de Daniela D. de 39 de ani) pe care l-a lovit. Ulterior impactului, prima maşină, spun poliţiştii, a lovit un alt automobil condus de Iancu S., de 67 de ani. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a Cristinei N., de 53 de ani, pasageră în cel de al doilea automobil.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Baba Novac 18 Oct, 2013 14:32 In acel loc, totul se intampla din cauza celor care vin de pe Poporului si vor sa faca stanga pe Lapusneanu, spre Trocadero. Din cauza ca au o vizibiltate redusa in partea lor stanga, respectivii ies de pe Poporului si ocupa pur si simplu prima banda (uneori chiar si jumatate din a doua) de pe Lapusneanu pe sensul de mers dinspre Trocadero spre casa de Cultura si din momentul asta se poate intampla orice. Ar trebui ca acolo sa fii obligat sa virezi numai la dreapta spre Casa de Cultura. Asa cum, o consider tot o necesitate, interzicerea virarii la stanga de pe Lapusneanu, (pe sensul de mers dinspre Casa de Cultura spre Trocadero) spre Liceul de Muzica. Si la fel cand iesi de la Liceul de Muzica pe Lapusneanu sa fii obligat sa virezi la dreapta. Acolo este si o trecere de pietoni si chiar nu inteleg cine a gandit aberatia cu viratul la stanga. Se pot folosi trasee ocolitoare, 200 ml de carburant in plus. Si daca tot am inceput, sa spun si despre sensul giratoriu de la intersectia Bucuresti cu Lapusneanu, care este subdimensionat si nu-ti permite intrarea in sens in timp util, mai ales cand mai sunt si o gramada de bizoni care nu-si respecta banda in sens, unii din inconstienta sau prostie, altii din cauza subdimensionarii sensului giratoriu si a masinilor parcate pe banda 1 la iesirea din sens. Lapusneanu, incepand de la intersectia cu Bucuresti si pana la Dacia este dezastru, abia de la Dacia spre Satul de Vacanta putand spune ca poti conduce un pic mai relaxat. In plus s-au apucat astia acum sa sape precum cartitele prin tot orasul. Nu stiu cine este imbecilul care a aprobat inceperea tuturor lucrarilor in acelasi timp si de ce nu le efectueaza esalonat, pe rand si din timp; nu sa tataie acum "ca aoleu vine frigul si n-am terminat lucrarile!". Numai bine!