Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:35 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amândoi sunt din Constanţa Iată cum a comentat Andrei Pavel înfângerea Simonei Halep

ro

03 Jul, 2014 20:46 1643 Marime text
Fostul jucător de tenis Andrei Pavel a declarat, în această seară, după semifinala pierdută de Simona Halep în faţa jucătoarei Eugenie Bouchard (Canada), că sportiva din România nu a fost în cea mai bună formă, precizând că îşi doreşte ca accidentarea la gleznă să nu fie gravă, transmite Mediafax. Andrei Pavel este constănţean, ca şi Simona Halep.
"Atitudinea Simonei este extraordinară şi a câştigat foarte mulţi fani. Cred că toată România a stat cu inima strânsă pentru meciul de azi. Sunt nişte rezultate extraordinare, cu toate că a pierdut. Abia aşteptăm să vedem cum va juca la US Open. Sper ca accidentarea să nu fie ceva grav. Azi nu a fost ziua ei, Bouchard a jucat prea bine. A fost ghinion că s-a accidentat. Aşa e în tenis, joci o grămadă de meciuri şi trebuie să le câştigi pe toate ca să ţii trofeul în mână", a spus Pavel.
 
Andrei Pavel este de părere că Simona Halep are şanse mari să ajungă numărul 1 mondial. "Sper să continue pe acest drum, pentru că şansele sunt imense să urce pe primul loc mondial, ceea ce ar fi incredibil. După Ilie Năstase să avem şi o fată numărul 1 în lume", a completat Pavel.
 
Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, a ratat calificarea în finala turneului de la Wimbledon, după ce a fost învinsă, joi, cu scorul de 7-6 (5), 6-2, de sportiva canadiană Eugenie Bouchard, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 13, în penultimul act al competiţiei.
Halep s-a accidentat la glezna stângă în debutul partidei, accidentare care s-a adăugat celei avute de mai multe zile, la coapsa stângă.
 
Simona Halep este prima jucătoare din România care ajunge în semifinelele turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Halep a depăşit astfel performanţa Virginiei Ruzici, calificată în sferturile de finală, în 1978 şi 1981.

Sursa foto: opentenis.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii