Comandamentul Sezon Estival 2013 din cadrul DSV Constanța, activat
Comandamentul Sezon Estival 2013 din cadrul DSV Constanța, activat
01 Jul, 2013 18:01
ZIUA de Constanta
1693
Marime text
În perioada sezonului estival, Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, având în vedere specificul judeţului Constanţa, numărul mare de agenţi economici cu activităţi specifice în domeniul alimentaţiei publice şi comercializării produselor alimentare, precum şi a afluxului sporit de turişti, a emis Ordinul nr. 62/19.06.2013 privind constituirea Comandamentului Sezon Estival 2013 în cadrul Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Constanţa. Acesta activează în perioada 01.07.2013 – 31.08.2013 şi este coordonat de directorul executiv al D.S.V.S.A. Constanta, Dr. Geronimo Brănescu.
Inspectorii ce activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2013 desfăşoară activităţi de control în unităţi de producere, prelucrare, procesare, depozitare, transport, valorificare şi comercializare a produselor alimentare.
Pentru evitarea toxiinfecţiilor alimentare, în perioada estivală, consumatorii sunt sfătuiţi să achiziţioneze şi să consume produse alimentare numai din unităţi înregistrate/autorizate sanitar-veterinar şi pentru siguranţa alimentelor, acestea având obligaţia asigurării condiţiilor conforme legal privind depozitarea, prelucrarea şi comercializarea.
„Consumatorii pot semnala situaţiile care le pun în pericol sănătatea în relaţie cu siguranţa alimentelor la dispeceratul CALL CENTER, la numărul 0800.826.787. Solicitările vor fi soluţionate în regim de urgenţă, cu obiectivitate şi profesionalism de inspectorii sanitar-veterinari din cadrul Comandamentului Sezon Estival 2013”, a precizat directroul DSV Constanța, Geronimo Brănescu..
Inspectorii ce activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2013 desfăşoară activităţi de control în unităţi de producere, prelucrare, procesare, depozitare, transport, valorificare şi comercializare a produselor alimentare.
Pentru evitarea toxiinfecţiilor alimentare, în perioada estivală, consumatorii sunt sfătuiţi să achiziţioneze şi să consume produse alimentare numai din unităţi înregistrate/autorizate sanitar-veterinar şi pentru siguranţa alimentelor, acestea având obligaţia asigurării condiţiilor conforme legal privind depozitarea, prelucrarea şi comercializarea.
„Consumatorii pot semnala situaţiile care le pun în pericol sănătatea în relaţie cu siguranţa alimentelor la dispeceratul CALL CENTER, la numărul 0800.826.787. Solicitările vor fi soluţionate în regim de urgenţă, cu obiectivitate şi profesionalism de inspectorii sanitar-veterinari din cadrul Comandamentului Sezon Estival 2013”, a precizat directroul DSV Constanța, Geronimo Brănescu..
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii