Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:47 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DIICOT Acţiuni de destructurare a unei reţele infracţionale la Constanţa

ro

20 Mar, 2014 14:05 2266 Marime text
În vederea identificării membrilor unui grup de suspecţi care practică proxenetismul, traficul de persoane şi traficul de minori, la audieri vor fi duse 30 de persoane.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Brăila, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciilor de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila şi Vrancea, Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi şi Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila , au efectuat 23 de percheziţii pe raza judeţelor Brăila, Buzău şi Constanţa.

Percheziţiile au fost efectuate la domiciliul unor persoane suspectate a face parte dint-o grupare infracţională formată din 17 persoane, specializată în săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane, trafic de minori şi proxenetism.

Există suspiciunea ca cest grup a racolat în perioada 2008-2014 mai multe persoane de sex feminin, pe care le determinau prin ameninţări sau agresiuni fizice să practice prostituţia pe raza municipiului Brăila.

Le sediul DIICOT-Biroul Teriotrial Brăila, vor fi duse spre audieri 30 de persoane.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii