Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:50 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre "Remus Cernea e un tâmpit"

ro

08 Apr, 2013 17:39 1368 Marime text
Radu Mazăre a luat foc după ce a auzit de la EVZ că deputatul USL de Constanţa ,Remus Cernea vrea să vină cu o propunere prin care statul român să numai susţină Biserica de la bugetul de stat.

Cernea nu ar fi consultat până acum filiala USL Constanţa în privinţa propunerii sale. „ M-a consultat pe dracu să-l ia. Habar n-are , e  un tâmpit. O să îl chem la discuţii. O să îi spun lui  Ponta  să-i ceară să renunţe la iniţiativă sau să nu  voteze USL aşa ceva. Că Ponta mi l-a băgat pe gât , că e băiat bun , să-l las să candideze aici la Constanţa. Acuma să şi-l asume ,că el şi l-a asumat „ a declarat Radu Mazăre pentru EVZ precizând că el este de acord cu finanţarea Bisericii de la bugetul de stat,” altfel de unde?”.

Primarul Constanţei susţine că „ nu asta e problema României acuma, problema e economică ,să se gândească dl deputat Cernea la soluţii pentru deblocarea economiei, blocate de el inclusiv în Mediu, nu să se ia de gât cu popii."

Parlamentarul Remus Cernea a afirmat ca statul român să nu mai susţină atât de mult financiar Biserica şi crede că un procent din impozitul pe venit al cetățenilor ar fi suficient pentru nevoile instituţiei religioase. Remus Cernea este parlamentar de Constanța, fiind ales pe listele USL.

Sursa AICI
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii