Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:14 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reprezentanţii Asociaţiei Elevilor din Constanţa cer arestarea preventivă a lui Radu Mazăre

ro

04 Feb, 2015 10:34 3054 Marime text
Reprezentanţii Asociaţiei Elevilor din Constanţa (AEC) sunt prezenţi de dimineaţă la Direcţia Naţională Anticorupţie - Structura centrală  pentru a depune o plângere pe numele lui Radu Mazăre care nu acorda reduceri de transport elevilor din municipiu.



Reprezentanţii AEC cer arestarea lui Radu Mazăre pentru ameninţarea indirectă făcută ieri.

„Ieri am fost ameninţaţi de Mazăre care a zis «Toţi cei care au făcut plângeri la DNA şi care arătau cu degetul, să-l văd în puşcărie, acum sunt pe undeva pe la priciu». «Priciu» înseamna pat de scânduri din puşcărie. Ne-am simţit amenminţaţi şi vom cere măsuri preventive. Vom cere arestarea preventivă a primarului Mazăre“, a declarat preşedintele Asociaţiei Elevilor din Constanţa, Eduard Burghelia.



Plângerea penală se referă la refuzul acordării reducerii de 50% la transportul local în comun pentru elevi, prevedere stipulată la art. 84 (1) în Legea educaţiei naţionale”, anunţă AEC într-un comunicat de presă remis redacţiei cotidianului Ziua de Constanţa.



Numitul Mazăre Radu-Ştefan refuză de 15 ani de zile să aplice legea şi să acorde elevilor reducerea de 50% la transportul local în comun, pe care legea le-o garantează. În acest moment, prejudiciul este de peste 50 de milioane de euro, mai arată sursa citată.




Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii