Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:19 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Școala Altfel ... în TREN!

ro

05 Apr, 2014 16:51 3425 Marime text
CFR Călători informează părinții și cadrele didactice din București că atelierele educaționale și distractive pentru copii Poftiți în vagoane, care se desfășoară într-un tren Săgeata Albastră, sunt programate și în cadrul săptămânii Școala Altfel (7-11 aprilie).CFR Călători informează părinții și cadrele didactice din București că atelierele educaționale și distractive pentru copii Poftiți în vagoane, care se desfășoară într-un tren Săgeata Albastră, sunt programate și în cadrul săptămânii Școala Altfel (7-11 aprilie).

Copiii vor petrece o oră și jumătate într-un tren special amenajat ca un atelier de imaginație și creație, perfect pentru toți cei pasionați de călătorii și tehnologie. Cei mici au ocazia unică să viziteze spectaculosul bord de comandă al trenului și să experimenteze cum e să fii mecanic de locomotivă. Copiii vor învăța că trenul este cel mai prietenos mijloc de transport cu mediul înconjurător şi că, regula de bază, pentru efectuarea unei călătorii, este aceea de a avea bilet!


Cei mici vor deveni ‘călători’ creativi, confecţionând din materiale reciclabile, cu propriile mânuțe, sub îndrumarea unor instructori-animatori, diverse amintiri din călătorii imaginare.

Programul educațional sprijinit de CFR Călători, și organizat de Holy & Molly, se desfășoară în Remiza de Automotoare Bucureşti a CFR Călători, o locație ușor accesibilă, fiind situată în imediata apropiere a stației de metrou 1 mai.

Pentru mai multe detalii şi rezervarea biletelor vă rugăm să ne scrieți la adresa comunicare.calatori@cfrcalatori.ro sau să vizitați pagina de FB Poftiti in vagoane.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii