Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:16 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Studentă din Constanța despăgubită de CNADNR după ce și-a pierdut o mână într-un accident

ro

26 Oct, 2013 17:59 1597 Marime text
Compania Naţională de Drumuri este obligată să o despăgubească pe studentă cu un milion de euro după ce tânăra şi-a pierdut o mână într-un accident din 2006.
 
Compania Naţională de Drumuri este obligată să despăgubească o studentă cu un milion de euro. Tânăra din Constanţa şi-a pierdut o mână într-un accident, care a avut loc în 2006 în preajma Crăciunului. Tribunalul București a obligat Compania Națională de Drumuri și Autostrăzi la plata a un milion de euro către Georgiana Elena Ghegeliu, o tânără care și-a pierdut mâna dreaptă într-un accident de circulaţie, informează realitatea.net.
Calvarul Elenei Ghegeliu, o studentă la Drept din Constanța, a început în a doua zi de Crăciun, în 2006. Elena era cu prietenul ei, într-o mașină Dacia, pe drumul naţional care duce spre Brașov, la km 34, scrie sursazilei.ro. Potrivit informațiilor din dosar, prietenul ei a încercat să evite coliziunea cu BMW, rămas neidentificat, care intrase pe sensul lor de mers și a tras dreapta de volan. În acel moment, a scăpat mașina de sub control, iarautovehiculul s-a oprit într-un parapet metalic de pe marginea drumului, care era deteriorat. Parapetul a străpuns portiera dreaptă a autoturismului şi i-a intrat fetei în mână. Medicii i-au amputat brațul fetei.
sursa: evz.ro


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii