Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:17 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei morți și 11 răniți într-un accident rutier cu patru mașini implicate

ro

31 Oct, 2016 13:18 1137 Marime text
Trei persoane au murit, iar alte 11 au fost rănite în urma unui accident rutier produs pe raza comunei gălățene Munteni, în care au fost implicate patru mașini, se arată într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență a județului Galați.

Potrivit acestuia, dispeceratul ISU Galați a fost anunțat de producerea unui accident rutier cu multiple victime, pe raza comunei Munteni. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Tecuci.

După o primă evaluare s-a constatat că în evenimentul rutier au fost implicate patru mașini — două autoturisme, un microbuz cu persoane și un autotren, rezultând 14 victime, din care trei persoane decedate.

"La nivelul județului Galați a fost activat parțial Planul Roșu de Intervenție pe raza municipiului Tecuci, fiind suplimentate forțele de intervenție. Echipajele de descarcerare, împreună cu cele ale SMURD și SAJ, au lucrat contra cronometru pentru trierea, evaluarea și descarcerarea victimelor accidentului. O victimă în vârstă de 24 de ani cu diagnostic de traumatism cranio-cerebral, fractură de coloană dorsală și comoție cerebrală a fost transportată de către echipajul SMURD la Spitalul Municipal Tecuci, apoi s-a luat decizia transferului la Spitalul de Urgență Galați", se mai precizează în comunicat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii