UPDATE 6. Primarul Constanţei este acuzat de abuz în serviciu Mazăre, la DNA Constanţa. (video)
UPDATE 6. Primarul Constanţei este acuzat de abuz în serviciu: Mazăre, la DNA Constanţa. (video)
06 Feb, 2015 12:09
ZIUA de Constanta
4521
Marime text
Potrivit unor surse, primarul Constanţei, Radu Mazăre, este chemat la DNA Constanţa, astăzi, la ora 13.00.
UPDATE 6 - ora 14.41
Vezi comunicatul oficial al DNA despre extinderea urmăririi penală faţă de Radu Mazăre.
UPDATE 5 - ora 14.06
Din 2008, mai mulţi angajaţi ai primăriei, în frunte cu primarul Radu Ştefan Mazăre, sunt inculpaţi în poate cel mai mare dosar care a „lovit" Constanţa, cel al retrocedărilor.
Citeşte Ce măsuri putea lua Mazăre împotriva funcţionarilor inculpaţi în dosarul retrocedărilor.
UPDATE 4 - ora 13.50
Iata comunicatele DNA privind cauza initiala:
I - 5 februarie 2014
Nr. 91/VIII/3
Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de:
1. MAZĂRE RADU ȘTEFAN, primar al mun. Constanţa, în sarcina căruia s-au reţinut următoarele infracțiuni:
- abuz în serviciu contra intereselor persoanelor;
- două infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice;
2. MARICA ION și DOSPINESCU RAMONA-DANIELA, la momentul săvârşirii faptelor funcţionari în cadrul Primăriei mun. Constanţa şi membri în Comisia de Aplicare a Legii nr.10/2001, în sarcina cărora s-au reţinut următoarele infracțiuni:
- abuz în serviciu contra intereselor persoanelor;
- abuz în serviciu contra intereselor publice;
3. RACU CONSTANTIN, avocat în cadrul Baroului Constanţa, la momentul săvârşirii faptelor funcţionar în cadrul Primăriei mun. Constanţa şi membru în Comisia de Aplicare a Legii nr.10/2001, în sarcina căruia s-au reținut următoarele infracțiuni:
- abuz în serviciu contra intereselor persoanelor;
- abuz în serviciu contra intereselor publice;
În cauză există date şi probe din care rezultă indicii rezonabile cu privire săvârşirea următoarelor fapte de către suspecţi:
În perioada 17 martie 2009 - 20 ianuarie 2014, suspectul Mazăre Radu Ştefan nu şi-a îndeplinit obligaţia care decurgea din funcţia de primar al mun. Constanţa privind predarea a două terenuri către proprietarul lor, pe care acesta le cumpărase de la Consiliul Local Constanţa.
Această omisiune a avut ca urmare plata, către persoana respectivă, a sumei de 162.687,82 lei, de la bugetul local al mun. Constanţa cu titlul de despăgubiri, cheltuieli de judecată, onorariu avocat şi cheltuieli de executare, precum şi un avantaj patrimonial unei alte persoane care foloseşte, în prezent, cele două terenuri.
Concret, la data de 31 iulie 2009, suspectul Mazăre Radu Ștefan, în exercitarea atribuţiilor de serviciu legate de aplicarea Legii nr.10/2001, care decurgeau din funcţia de primar al mun. Constanţa, a emis o dispoziție, prin care două persoane vătămate au fost expropriate în fapt şi private în mod ilegal de un bun pe care îl deţineau, suferind astfel o vătămare a intereselor legitime, respectiv o atingere adusă dreptului lor de proprietate, precum şi un prejudiciu patrimonial. Totodată, prin acest act s-a obţinut, un avantaj patrimonial necuvenit bugetului municipiului Constanţa, constând în contravaloarea bunului de care au fost private părţile vătămate.
La data de 25 ianuarie 2011, printr-o sentință civilă, Tribunalul Constanţa i-a obligat pe primarul mun. Constanţa, Consiliul Local Constanţa şi Municipiul Constanţa prin Primar să înainteze propunerea de acordare a despăgubirilor către un reclamant, pentru un teren cu suprafaţa de 293,20 m.p. Printr-o dispoziţie emisă la 28 noiembrie 2011, suspectul Mazăre Radu Ștefan a dispus acordarea de măsuri reparatorii în echivalent acestei persoane, pentru un teren cu suprafață de 50 m.p.(ce făcea parte din suprafaţa de 293,20 m.p.), imposibil de restituit în natură. Aceste măsuri reparatorii au constat într-o suprafață de teren de 600 m.p., situat în mun. Constanța, cartierul Palazu Mare, în valoare de 30.000 euro, producându-se astfel un prejudiciu patrimonial mun. Constanța.
Dispozițiile din datele de 31 iulie 2009 și 28 noiembrie 2011 au fost emise ca urmare a referatelor întocmite de suspecţii Racu Constantin, Dospinescu Ramona Daniela, Marica Ion.
Suspecţilor Mazăre Radu Ştefan, Racu Constantin, Dospinescu Ramona Daniela şi Marica Ion li s-au prezentat acuzaţiile în conformitate cu prevederile art. 10 alin. 3 Cod de procedură penală.
În aceeaşi cauză se mai efectuează urmărirea penală faţă de încă o persoană, funcţionar în cadrul Primăriei mun. Constanţa la data faptelor, căreia, până în acest moment, nu i-au fost prezentate acuzaţiile.
Facem precizarea că efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
26 iunie 2014
Nr. 912/VIII/3
COMUNICAT
În completarea comunicatului nr. 91 din 5 februarie 2014, privind efectuarea de acte de urmărire penală faţă de suspectul MAZĂRE RADU ȘTEFAN, primar al mun. Constanţa, în sarcina căruia s-au reţinut infracţiuni de
abuz în serviciu, Biroul de Informare şi Relaţii Publice este abilitat să transmită următoarele:
În cauza respectivă, în afara celor deja reţinute în sarcina suspectului Mazăre Radu Ştefan, s-a dispus extinderea cercetărilor şi pentru infracţiunea de stabilire, cu intenţie, a unei valori diminuate, faţă de valoarea comercială reală, a bunurilor aparţinând autorităţii publice în cadrul unei acţiuni de vânzare a acestora, prevăzută de art.10 lit.a din Legea nr.78/2000
De asemenea, s-a dispus efectuarea urmăririi penale faţă de următoarele persoane fizice şi juridice:
BABUŞ RADU, la data faptelor director general al Regia Autonomă de Exploatare a Domeniului Public şi Privat (RAEDPP) Constanţa, în prezent deputat în Parlamentul României, pentru săvârşirea infracţiunii de stabilire, cu intenţie, a unei valori diminuate, faţă de valoarea comercială reală, a bunurilor aparţinând autorităţii publice în cadrul unei acţiuni de vânzare a acestora, prevăzută de art.10 lit.a din Legea nr.78/2000
HORTOLOMEI MOSCU SORINA GINA, la data faptelor reprezentant al societăţilor comerciale SC MEHMETOGLU SRL, SC BULEVARD SA şi SC MILLENIUM GLOBAL DEVELOPMENT SA, pentru săvârşirea infracţiunii de spălare a banilor
SC MEHMETOGLU SRL, pentru săvârşirea infracţiunii de spălare a banilor
SC BULEVARD SA, pentru săvârşirea infracţiunii de spălare a banilor
SC MILLENIUM GLOBAL DEVELOPMENT SA, pentru săvârşirea infracţiunii de spălare a banilor
În ordonanţa de extindere a urmăririi penale se arată că există indicii care conturează suspiciunea rezonabilă potrivit căreia, la data de 28.02.2007, în calitate de primar al mun.Constanţa, suspectul Mazăre Radu Ştefan a stabilit cu intenţie o valoare diminuată, faţă de valoarea comercială reală, pentru o suprafaţă de 11.890 m.p. teren situată în intravilanul municipiului Constanţa, staţiunea Mamaia, aparţinând domeniului privat al mun. Constanţa, în cadrul unei acţiuni de vânzare a acestuia. Terenul respectiv a fost cumpărat de SC MEHMETOGLU SRL, reprezentată legal de suspecta Hortolomei Moscu Sorina Gina.
În aceeaşi ordonanţă se arată că suspectul Babuş Radu, în calitate de director general al RAEDPP Constanţa, la data de 31.05.2007, a stabilit cu intenţie o valoare diminuată, faţă de valoarea comercială reală, pentru o suprafaţă totală de teren de 502,81 m.p., situată în intravilanul mun.Constanţa, staţiunea Mamaia, aparţinând domeniului privat al mun Constanţa, în cadrul unei acţiuni de vânzare a mai multor parcele de teren. Terenurile respective au fost cumpărate de SC MEHMETOGLU SRL, reprezentată legal de suspecta Hortolomei Moscu Sorina Gina, iar ulterior au dobândite, succesiv, de societăţile comerciale SC BULEVARD SA ( la data de 31.10.2007) și de SC MILLENIUM GLOBAL DEVELOPMENT SA (la data de 16.12.2010), reprezentante de aceeaşi suspectă. Tranzacțiile terenurilor totalizând 502,81 m.p s-au făcut prin creşterea succesivă a preţului, astfel încât SC MILLENIUM GLOBAL DEVELOPMENT SA a dobândit terenurile respective la o valoare aproximativ egală cu cea de piaţă, fiind disimulată provenienţa ilicită a acestor terenuri.
Persoanelor li s-au adus la cunoștință calitatea procesuală de suspect și acuzațiile, conformitate cu art. 307 din Codul de procedură penală.
Facem precizarea că efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
UPDATE 3 - ora 13.25
Din câte se pare, Radu Mazăre este acuzat de abuz în serviciu pentru că nu ar fi suspendat patru angajaţi ai Primăriei cercetaţi în Dosarul Retrocedărilor din Constanţa.
„Sunt acuzat de abuz în serviciu pentru că pe patru funcţionari publici nu i-am suspendat din funcţie. Articolul de Lege spune că ar trebui să îi suspend din funcţie şi că ei (n.r. - funcţionarii publici) şi-au luat leafa în mod nelegal. Am să merg să verific“. Întrebat de jurnaşişti dacă mai lucrează acei angajaţi la Primărie, Mazăre a spus că „unul s-a pensionat, alţi doi au plecat şi doar unul mai lucrează“.
Primarul Constanţei a tras concluzia că „în orice se întâmplă de 10 ani în Constanţa eu sunt cercetat“.
Noul dosar este instrumentat de procurorul Andrei Bodean, cel care l-a trimis în judecată în alte două cauze separate pe Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa.
UPDATE 2 - ora 13.01
Radu Mazăre a ajuns la DNA Constanţa „îmbrăcat cu aceeaşi geacă“.
El a precizat că procurorii au ridicat ieri contracte din 1995 cu privire la nişte chioşcuri de ziare.
„Au ridicat documente cu privire la clădirea Castel din staţiunea Mamaia. Acum nu ştiu pentru ce m-au chemat. Aceeiaşi chestie s-a întâmplat şi cu terenul de sub Cazinoul din Mamaia“, a declarat Mazăre.
Edilul-şef al Constanţei susţine că singurii care „împart“ dreptatea sunt judecătorii.
„Să ştiţi că singurii care împart dreptatea sunt judecătorii. Mulţi au fost huliţi de presă şi de politicieni“.
Citeşte şi Radu Mazăre la DNA Constanţa - „Mă bucur pentru Marian Oprişan“
UPDATE 1 - ora 12.19
Radu Mazăre a ajuns la Primăria Constanţa unde a fost aşteptat de un grup de susţinători.
Edilul-şef al Constanţei a declarat că în urma percheziţiilor de ieri de la Primărie au fost ridicate contracte din anul 1994 „doar, doar de-or găsi ceva“.
„Ieri au luat contracte de la firma Conpres din 1994, doar, doar de-or găsi ceva. O parte din actele acelea fuseseră predate,. Toate au fost controlate şi răscontrolate! E de peste 20 de ani. Eu nu aveam treabă. Este vorba despre un teren de la Castelu din Mamaia. Cineva i-a vândut terenul de dedesubt“, a precizat Mazăre.
De asemenea, Radu Mazăre le-a transmis susţinătorilor că dacă „abuzul e prea mare“ să procedeze cum doresc.
„Ştiam de ieri că trebuie să mă prezint la ora 1 aici, dacă nu mă iau cu mascaţii. Dacă vedeţi că abuzul e prea mare, faceţi ce vreţi voi!“, a adăugat primarul Constanţei.
UPDATE 6 - ora 14.41
Vezi comunicatul oficial al DNA despre extinderea urmăririi penală faţă de Radu Mazăre.
UPDATE 5 - ora 14.06
Din 2008, mai mulţi angajaţi ai primăriei, în frunte cu primarul Radu Ştefan Mazăre, sunt inculpaţi în poate cel mai mare dosar care a „lovit" Constanţa, cel al retrocedărilor.
Citeşte Ce măsuri putea lua Mazăre împotriva funcţionarilor inculpaţi în dosarul retrocedărilor.
UPDATE 4 - ora 13.50
Iata comunicatele DNA privind cauza initiala:
I - 5 februarie 2014
Nr. 91/VIII/3
Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de:
1. MAZĂRE RADU ȘTEFAN, primar al mun. Constanţa, în sarcina căruia s-au reţinut următoarele infracțiuni:
- abuz în serviciu contra intereselor persoanelor;
- două infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice;
2. MARICA ION și DOSPINESCU RAMONA-DANIELA, la momentul săvârşirii faptelor funcţionari în cadrul Primăriei mun. Constanţa şi membri în Comisia de Aplicare a Legii nr.10/2001, în sarcina cărora s-au reţinut următoarele infracțiuni:
- abuz în serviciu contra intereselor persoanelor;
- abuz în serviciu contra intereselor publice;
3. RACU CONSTANTIN, avocat în cadrul Baroului Constanţa, la momentul săvârşirii faptelor funcţionar în cadrul Primăriei mun. Constanţa şi membru în Comisia de Aplicare a Legii nr.10/2001, în sarcina căruia s-au reținut următoarele infracțiuni:
- abuz în serviciu contra intereselor persoanelor;
- abuz în serviciu contra intereselor publice;
În cauză există date şi probe din care rezultă indicii rezonabile cu privire săvârşirea următoarelor fapte de către suspecţi:
În perioada 17 martie 2009 - 20 ianuarie 2014, suspectul Mazăre Radu Ştefan nu şi-a îndeplinit obligaţia care decurgea din funcţia de primar al mun. Constanţa privind predarea a două terenuri către proprietarul lor, pe care acesta le cumpărase de la Consiliul Local Constanţa.
Această omisiune a avut ca urmare plata, către persoana respectivă, a sumei de 162.687,82 lei, de la bugetul local al mun. Constanţa cu titlul de despăgubiri, cheltuieli de judecată, onorariu avocat şi cheltuieli de executare, precum şi un avantaj patrimonial unei alte persoane care foloseşte, în prezent, cele două terenuri.
Concret, la data de 31 iulie 2009, suspectul Mazăre Radu Ștefan, în exercitarea atribuţiilor de serviciu legate de aplicarea Legii nr.10/2001, care decurgeau din funcţia de primar al mun. Constanţa, a emis o dispoziție, prin care două persoane vătămate au fost expropriate în fapt şi private în mod ilegal de un bun pe care îl deţineau, suferind astfel o vătămare a intereselor legitime, respectiv o atingere adusă dreptului lor de proprietate, precum şi un prejudiciu patrimonial. Totodată, prin acest act s-a obţinut, un avantaj patrimonial necuvenit bugetului municipiului Constanţa, constând în contravaloarea bunului de care au fost private părţile vătămate.
La data de 25 ianuarie 2011, printr-o sentință civilă, Tribunalul Constanţa i-a obligat pe primarul mun. Constanţa, Consiliul Local Constanţa şi Municipiul Constanţa prin Primar să înainteze propunerea de acordare a despăgubirilor către un reclamant, pentru un teren cu suprafaţa de 293,20 m.p. Printr-o dispoziţie emisă la 28 noiembrie 2011, suspectul Mazăre Radu Ștefan a dispus acordarea de măsuri reparatorii în echivalent acestei persoane, pentru un teren cu suprafață de 50 m.p.(ce făcea parte din suprafaţa de 293,20 m.p.), imposibil de restituit în natură. Aceste măsuri reparatorii au constat într-o suprafață de teren de 600 m.p., situat în mun. Constanța, cartierul Palazu Mare, în valoare de 30.000 euro, producându-se astfel un prejudiciu patrimonial mun. Constanța.
Dispozițiile din datele de 31 iulie 2009 și 28 noiembrie 2011 au fost emise ca urmare a referatelor întocmite de suspecţii Racu Constantin, Dospinescu Ramona Daniela, Marica Ion.
Suspecţilor Mazăre Radu Ştefan, Racu Constantin, Dospinescu Ramona Daniela şi Marica Ion li s-au prezentat acuzaţiile în conformitate cu prevederile art. 10 alin. 3 Cod de procedură penală.
În aceeaşi cauză se mai efectuează urmărirea penală faţă de încă o persoană, funcţionar în cadrul Primăriei mun. Constanţa la data faptelor, căreia, până în acest moment, nu i-au fost prezentate acuzaţiile.
Facem precizarea că efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
26 iunie 2014
Nr. 912/VIII/3
COMUNICAT
În completarea comunicatului nr. 91 din 5 februarie 2014, privind efectuarea de acte de urmărire penală faţă de suspectul MAZĂRE RADU ȘTEFAN, primar al mun. Constanţa, în sarcina căruia s-au reţinut infracţiuni de
abuz în serviciu, Biroul de Informare şi Relaţii Publice este abilitat să transmită următoarele:
În cauza respectivă, în afara celor deja reţinute în sarcina suspectului Mazăre Radu Ştefan, s-a dispus extinderea cercetărilor şi pentru infracţiunea de stabilire, cu intenţie, a unei valori diminuate, faţă de valoarea comercială reală, a bunurilor aparţinând autorităţii publice în cadrul unei acţiuni de vânzare a acestora, prevăzută de art.10 lit.a din Legea nr.78/2000
De asemenea, s-a dispus efectuarea urmăririi penale faţă de următoarele persoane fizice şi juridice:
BABUŞ RADU, la data faptelor director general al Regia Autonomă de Exploatare a Domeniului Public şi Privat (RAEDPP) Constanţa, în prezent deputat în Parlamentul României, pentru săvârşirea infracţiunii de stabilire, cu intenţie, a unei valori diminuate, faţă de valoarea comercială reală, a bunurilor aparţinând autorităţii publice în cadrul unei acţiuni de vânzare a acestora, prevăzută de art.10 lit.a din Legea nr.78/2000
HORTOLOMEI MOSCU SORINA GINA, la data faptelor reprezentant al societăţilor comerciale SC MEHMETOGLU SRL, SC BULEVARD SA şi SC MILLENIUM GLOBAL DEVELOPMENT SA, pentru săvârşirea infracţiunii de spălare a banilor
SC MEHMETOGLU SRL, pentru săvârşirea infracţiunii de spălare a banilor
SC BULEVARD SA, pentru săvârşirea infracţiunii de spălare a banilor
SC MILLENIUM GLOBAL DEVELOPMENT SA, pentru săvârşirea infracţiunii de spălare a banilor
În ordonanţa de extindere a urmăririi penale se arată că există indicii care conturează suspiciunea rezonabilă potrivit căreia, la data de 28.02.2007, în calitate de primar al mun.Constanţa, suspectul Mazăre Radu Ştefan a stabilit cu intenţie o valoare diminuată, faţă de valoarea comercială reală, pentru o suprafaţă de 11.890 m.p. teren situată în intravilanul municipiului Constanţa, staţiunea Mamaia, aparţinând domeniului privat al mun. Constanţa, în cadrul unei acţiuni de vânzare a acestuia. Terenul respectiv a fost cumpărat de SC MEHMETOGLU SRL, reprezentată legal de suspecta Hortolomei Moscu Sorina Gina.
În aceeaşi ordonanţă se arată că suspectul Babuş Radu, în calitate de director general al RAEDPP Constanţa, la data de 31.05.2007, a stabilit cu intenţie o valoare diminuată, faţă de valoarea comercială reală, pentru o suprafaţă totală de teren de 502,81 m.p., situată în intravilanul mun.Constanţa, staţiunea Mamaia, aparţinând domeniului privat al mun Constanţa, în cadrul unei acţiuni de vânzare a mai multor parcele de teren. Terenurile respective au fost cumpărate de SC MEHMETOGLU SRL, reprezentată legal de suspecta Hortolomei Moscu Sorina Gina, iar ulterior au dobândite, succesiv, de societăţile comerciale SC BULEVARD SA ( la data de 31.10.2007) și de SC MILLENIUM GLOBAL DEVELOPMENT SA (la data de 16.12.2010), reprezentante de aceeaşi suspectă. Tranzacțiile terenurilor totalizând 502,81 m.p s-au făcut prin creşterea succesivă a preţului, astfel încât SC MILLENIUM GLOBAL DEVELOPMENT SA a dobândit terenurile respective la o valoare aproximativ egală cu cea de piaţă, fiind disimulată provenienţa ilicită a acestor terenuri.
Persoanelor li s-au adus la cunoștință calitatea procesuală de suspect și acuzațiile, conformitate cu art. 307 din Codul de procedură penală.
Facem precizarea că efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
UPDATE 3 - ora 13.25
Din câte se pare, Radu Mazăre este acuzat de abuz în serviciu pentru că nu ar fi suspendat patru angajaţi ai Primăriei cercetaţi în Dosarul Retrocedărilor din Constanţa.
„Sunt acuzat de abuz în serviciu pentru că pe patru funcţionari publici nu i-am suspendat din funcţie. Articolul de Lege spune că ar trebui să îi suspend din funcţie şi că ei (n.r. - funcţionarii publici) şi-au luat leafa în mod nelegal. Am să merg să verific“. Întrebat de jurnaşişti dacă mai lucrează acei angajaţi la Primărie, Mazăre a spus că „unul s-a pensionat, alţi doi au plecat şi doar unul mai lucrează“.
Primarul Constanţei a tras concluzia că „în orice se întâmplă de 10 ani în Constanţa eu sunt cercetat“.
Noul dosar este instrumentat de procurorul Andrei Bodean, cel care l-a trimis în judecată în alte două cauze separate pe Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa.
UPDATE 2 - ora 13.01
Radu Mazăre a ajuns la DNA Constanţa „îmbrăcat cu aceeaşi geacă“.
El a precizat că procurorii au ridicat ieri contracte din 1995 cu privire la nişte chioşcuri de ziare.
„Au ridicat documente cu privire la clădirea Castel din staţiunea Mamaia. Acum nu ştiu pentru ce m-au chemat. Aceeiaşi chestie s-a întâmplat şi cu terenul de sub Cazinoul din Mamaia“, a declarat Mazăre.
Edilul-şef al Constanţei susţine că singurii care „împart“ dreptatea sunt judecătorii.
„Să ştiţi că singurii care împart dreptatea sunt judecătorii. Mulţi au fost huliţi de presă şi de politicieni“.
Citeşte şi Radu Mazăre la DNA Constanţa - „Mă bucur pentru Marian Oprişan“
UPDATE 1 - ora 12.19
Radu Mazăre a ajuns la Primăria Constanţa unde a fost aşteptat de un grup de susţinători.
Edilul-şef al Constanţei a declarat că în urma percheziţiilor de ieri de la Primărie au fost ridicate contracte din anul 1994 „doar, doar de-or găsi ceva“.
„Ieri au luat contracte de la firma Conpres din 1994, doar, doar de-or găsi ceva. O parte din actele acelea fuseseră predate,. Toate au fost controlate şi răscontrolate! E de peste 20 de ani. Eu nu aveam treabă. Este vorba despre un teren de la Castelu din Mamaia. Cineva i-a vândut terenul de dedesubt“, a precizat Mazăre.
De asemenea, Radu Mazăre le-a transmis susţinătorilor că dacă „abuzul e prea mare“ să procedeze cum doresc.
„Ştiam de ieri că trebuie să mă prezint la ora 1 aici, dacă nu mă iau cu mascaţii. Dacă vedeţi că abuzul e prea mare, faceţi ce vreţi voi!“, a adăugat primarul Constanţei.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii