Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 29 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Accident în zona Spitalului Militar Patru pietoni spulberaţi pe trecerea de pietoni de o maşină

ro

13 Aug, 2014 09:14 3371 Marime text
Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi în urmă cu puţin timp după ce un bărbat aflat la volanul unui autoturism a lovit patru persoane pe o trecere de pietoni de pe bulevardul mamaia. Evenimentul a avut loc în zona Spitalului Militar. La faţa locului se află mai multe echipaje ale poliţiei, dar şi echipaje medicale.

UPDATE, ora 09.20
La faţa locului au ajuns trei ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi o ambulanţă SMURD. Din primele date, Alexandru Emilian Sachelarie, de44 de ani, din Constanţa, se afla la volanul unui autoturism Ford. În aceste momente, circulaţia pe sensul de mers către Capitol este blocată. Echipajele de poliţie fac cercetări la faţa locului.

UPDATE, ora 09.25
Potrivit unui martor, şofer al unui autobuz RATC, cei patru pietoni au fost pur şi simplu spulberaţi şi aruncaţi pe partea carosbilă.

"Nu am mai văzut niciodată aşa ceva", a declarat şoferul autobuzului RATC.

Din câte se pare, două dintre cele patru victime au suferit răni grave. Traficul va fi reluat în următoarele minute.

UPDATE, ora 09.36
O fată de 12 ani a suferit rănile cele mai grave. Aceasta a fost aruncată pur şi simplu cu capul într-o bordură, iar o femeie a fost aruncată pe iarbă. În momentul în care au ajuns medicii şi poliţiştii la ele, cele două victime nu se mai mişcau. Celelalte persoane rănite au reuşit să se ridice şi să se retragă de pe partea carosabilă. Toţi patru erau turişti, iar aceasta era ultima zi de vacanţă.

UPDATE, ora 10.05
Potirivit directorului medical al Spitalului Clinic Judeţean de urgenţă Constanţa, doctorul Mihnea Avram, toate cele patru victime au suferit răni în zona capului. Fetiţa de 12 ani este în starea cea mai gravă, dar toate cele patru persoane sunt stabile. În aceste momente se efectuază investigaţii medicale amănunţite pentru evaluarea completă a stării pacienţilor.

UPDATE, comunicatul Poliţiei Rutiere Constanţa, ora 10.25
În data de 13 august, la ora 08.50, un bărbat, 44 ani a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia, pe banda a doua, dinspre strada Nicolae Iorga către bulevardul Tomis şi ajungând la marcajul pietonal de după intersecţia cu strada Bucovinei a surprins şi accidentat patru persoane: Mihai Georgescu, de 67 ani, Camelia Ginea, de 46 de ani, marinela Popuţoaia, de 43 ani şi fiica sa, Ioana P., de 12 ani care s-au angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, din partea dreaptă a conducătorului auto. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonilor care au fost transportaţi la spital cu ambulanţele.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ionica 13 Aug, 2014 13:12 In exact acelasi loc era sa fiu spulberat de o huna vorbitoare pe mobil! Problema nu se vrea sa fie rezolvata atata timp cat PRIMARIA arunca bani pentru care alergologice si refuza sa instaleze camere de luat vederi in marile intersectii.Ar fi o masura de profilaxie fata de "derbedeii" care n-au nicio frica:v-ati ingrozi sa-i vedeti cum trec pe ROSU (stiind ca nu-s dibuiti).De aici si sictirul de a respecta trecerile de pietoni...