Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:22 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident la ieşirea din Constanţa spre Valu lui Traian Trei victime au fost preluate de ambulanţe

ro

27 Jun, 2014 08:21 1993 Marime text
Un accident rutier s-a petrecut în urmă cu puţin timp la ieşirea din Constanţa spre localitatea Valu lui Traian, pe DN3. Din primele informaţii, se pare că şoferul unui autoturism a tăiat linia continuă dintre cele două sensuri de deplasare, cu intenţia de a intra la reprezentanţa Dacia Renault. O altă maşină, care circula regulamentar, a izbit-o pe prima în plin. Vom reveni.

Update

Trei persoane au fost rănite. Conform reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, niciuna nu este grav rănită.

Update 2

Iată ce spun reprezentanţii  Serviciului Poliţiei Rutiere în legătură cu accidentul:
În data de 27.06.2014, în jurul orelor 07.50,  A.E.( bărbat de 36 ani din Constanţa)  a condus un autoturism pe DN 3 dinspre Constanţa către Valul lui Traian şi, ajungând la reprezentanţa Renault nu păstrează o distanţă regulamentară şi intră în coliziune faţă-spate cu un auto  condus de  M.A.D.( femeie de 26 ani din Constanţa),  în acelaşi sens de mers, pe aceeaşi bandă de circulaţie. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a lui A.E., a lui M.A.D. şi a lui P.M.V. ( femeie de 40 ani din Medgidia), pasager în primul auto.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii