Coronita de Craciun cu ciocolata si nuci
Coronita de Craciun cu ciocolata si nuci
17 Dec, 2017 10:28
ZIUA de Constanta
2833
Marime text



Pentru umplutura coronitei de Craciun am folosit delicioasa ciocolata Poiana amaruie 65%. Datorita continutului ridicat de cacao, prajiturile vor avea un gust mult mai intens. In umplutura am folosit-o tocata marunt, iar dupa ce am taiat coronita, am observat cu placere ca ciocolata s-a transformat intr-o crema fina. Inainte de a gusta o felie parfumata din coronita cu ciocolata, sotul meu a mancat cu pofta cateva patratele de ciocolata amaruie Poiana 65% si abia dupa aceea a trecut la coronita. L-am inteles perfect, amandoi suntem fani ciocolata amaruie!
Daca pregatiti prajituri cu ciocolata Poiana amaruie 65% si incarcati o poza pe site-ul campaniei, puteti castiga saptamanal unul dintre cele doua mixere profesionale KitchenAid! Cu un asemenea premiu, sa tot gatesti, nu-i asa?
Coronita de Craciun cu ciocolata si nuci – Ingrediente (4-6 persoane)
Ingrediente maia
120 g faina
100 ml lapte
1 lingurita zahar
15 g drojdie proaspata
Ingrediente aluat
maia
300 g faina
40 -50 ml lapte
100 g zahar tos fin
1 varf cutit sare
1 ou mediu
1 lingurita portocala coaja rasa
60 g unt moale
Ingrediente umplutura
30 g unt moale
1 lingurita cacao
25 g zahar brun
50 g nuci tocate
1 tableta ciocolata amaruie Poiana 65% (80g)
Mod de preparare - www.lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii