Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
04:45 05 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Beneficiile consumului de bere

ro

12 Jun, 2014 19:23 2216 Marime text
Berea, fabricată din ingrediente naturale, precum hamei, drojdie, orz şi apă, este apreciată pentru prospeţimea şi efectele sale revigorante. Consumată cu moderaţie, berea are numeroase beneficii asupra multor aspecte legate de sănătate. Berea reduce riscul apariţiei bolilor cardiovasculare, subţiază sângele, prevenind formarea de cheaguri, şi reduce riscul inflamaţiilor, principala cauză a apariţiei aterosclerozei.
Prezenţa vitaminelor B1, B2, B6 şi B12, previne apariţia bolilor de inimă. Datorită conţinutului mare de potasiu şi magneziu, berea previne şi formarea pietrelor la rinichi. Această băutură, bogată în siliciu, măreşte densitatea osoasă, implicit întăreşte sistemul osos. Hameiul, folosit în fabricarea berii, conţine flavonide şi polifenoli, compuşi care previn apariţia cancerului.
Berea contribuie la reducerea tensiunii arteriale şi la relaxarea vaselor de sânge. De asemenea, este o sursă importantă de fibre solubile şi îmbunătăţeşte starea de sănătate a organismului, deoarece contribuie la eliminarea toxinelor. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii