Beneficiile sucului de ridiche albă
Beneficiile sucului de ridiche albă
07 Aug, 2014 18:27
ZIUA de Constanta
7004
Marime text
Ridichea albă japoneză este o legumă bogată în vitaminele B și C, potasiu, calciu, cupru, fosfor și antioxidanți şi are proprietăți sedative, diuretice, depurative, detoxifiante, laxative, antibacteriene, antivirale, antiinflamatorii și purificatoare. Pentru prepararea sucului din ridiche albă se folosesc rădăcina și frunzele, care au de şase ori mai multă vitamina C în compoziția lor decât rădăcina.
Consumul regulat al acestui suc oferă numeroase beneficii sănătăţii organismului, precum detoxifierea ficatului, reglarea funcțiilor digestive, menținerea concentrației normale a secreției biliare, prevenirea litiazei biliare şi stimularea poftei de mâncare. Datorită efectelor laxative și diuretice, sucul din ridiche albă facilitează eliminarea toxinelor. De asemenea, este eficient în tratarea virozelor respiratorii, răcelii, gripei, tusei şi bronșitelor. Folosit intern dar şi extern, acest suc combate și previne acneea.
Consumul regulat al acestui suc oferă numeroase beneficii sănătăţii organismului, precum detoxifierea ficatului, reglarea funcțiilor digestive, menținerea concentrației normale a secreției biliare, prevenirea litiazei biliare şi stimularea poftei de mâncare. Datorită efectelor laxative și diuretice, sucul din ridiche albă facilitează eliminarea toxinelor. De asemenea, este eficient în tratarea virozelor respiratorii, răcelii, gripei, tusei şi bronșitelor. Folosit intern dar şi extern, acest suc combate și previne acneea.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii