Ceaiul de scorţişoară, multiple beneficii pentru sănătate
Ceaiul de scorţişoară, multiple beneficii pentru sănătate
11 Jun, 2014 11:06
ZIUA de Constanta
1867
Marime text
Scorţişoara, originară din Sri Lanka şi sudul Indiei, este folosită atât sub formă de condiment pentru gătit, dar şi în diferite băuturi. Scorţişoara, renumită pentru aroma deosebită, este un condiment extrem de popular, ce conţine calciu, fier, magneziu, fibre, carbohidraţi, tanini, uleiuri esenţiale şi are efecte anticancerigene, antioxidante, antiinflamatoare, antidiabetice şi antitumorale.
Ceaiul de scorţişoară ameliorează simptomele de gripă şi răceală, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, vindecă indigestia şi încălzeşte corpul. De asemenea, întăreşte sistemul imunitar şi creează o stare de spirit foarte bună. Aroma scorţişoarei stimulează funcţia cognitivă şi creşte capacitatea de memorare.
Ceaiul de scorţişoară ajută la formarea şi funcţionarea corectă a celulelor roşii din sânge, menţine densitatea osoasă, calmează articulaţiile inflamate, ajută la dizolvarea grăsimilor, luptă împotriva bacteriilor şi creşte aportul de fibre.
Ceaiul de scorţişoară ameliorează simptomele de gripă şi răceală, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, vindecă indigestia şi încălzeşte corpul. De asemenea, întăreşte sistemul imunitar şi creează o stare de spirit foarte bună. Aroma scorţişoarei stimulează funcţia cognitivă şi creşte capacitatea de memorare.
Ceaiul de scorţişoară ajută la formarea şi funcţionarea corectă a celulelor roşii din sânge, menţine densitatea osoasă, calmează articulaţiile inflamate, ajută la dizolvarea grăsimilor, luptă împotriva bacteriilor şi creşte aportul de fibre.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii