Ficatul de pui, prima recomandare a nutriţioniştilor în caz de anemie
Ficatul de pui, prima recomandare a nutriţioniştilor în caz de anemie
06 Jul, 2014 16:28
ZIUA de Constanta
8417
Marime text
Ficatul de pui are multiple beneficii pentru organism, fiind prima recomandare a nutriţioniştilor în caz de anemie. Acesta conţine seleniu, fosfor, fier, calciu, zinc, cupru, proteine şi vitaminele A, B, C şi D. Totodată, ficatul de pui conţine de trei ori mai multă vitamina B12 decât necesarul zilnic al organismului şi are proprietăţi energizante.
Consumul ficatului de pui stimulează pofta de mâncare, combate anemia şi contribuie la buna funcţionare a glandei tiroide. De asemenea, îmbunătăţeşte fertilitatea şi vederea, reface ţesuturile distruse, protejează glanda tiroidă, previne cancerul de prostată, întăreşte sistemul imunitar şi combate pelagra.
Tot acest produs asigură sănătatea oaselor, inclusiv cea a dinţilor, oferă un aspect sănătos părului şi unghiilor. Conţinutul bogat în vitamina A creşte rezistenţa organismului la infecţii, în timp ce vitamina D previna apariţia problemelor osoase la copii şi a osteoporozei la adulţi.
Consumul ficatului de pui stimulează pofta de mâncare, combate anemia şi contribuie la buna funcţionare a glandei tiroide. De asemenea, îmbunătăţeşte fertilitatea şi vederea, reface ţesuturile distruse, protejează glanda tiroidă, previne cancerul de prostată, întăreşte sistemul imunitar şi combate pelagra.
Tot acest produs asigură sănătatea oaselor, inclusiv cea a dinţilor, oferă un aspect sănătos părului şi unghiilor. Conţinutul bogat în vitamina A creşte rezistenţa organismului la infecţii, în timp ce vitamina D previna apariţia problemelor osoase la copii şi a osteoporozei la adulţi.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii