Sănătate Legume şi fructe cu calorii negative
Sănătate: Legume şi fructe cu calorii negative
12 Mar, 2015 09:15
ZIUA de Constanta
1669
Marime text
Alimentele cu calorii negative sunt cele care, pe lângă faptul că nu îngraşă, supun corpul unui efort suplimentar, pentru digestia lor organismul este nevoit să ardă mai multe calorii. Unul dintre alimentele cu calorii negative este morcovul. El are şi alte beneficii, precum îmbunătăţirea vederii, combaterea anemiei, întărirea sistemului imunitar.
Broccoli este un aliat în lupta împotriva kilogramelor, previne deteriorarea vederii, apariţia cancerului, îmbunătăţeşte sănătatea cardiovasculară, purifică sângele, stimulează metabolismul şi este un foarte bun antiinflamator. Ardeiul gras roşu, pe lângă faptul că este un aliment cu calorii negative, are foarte multe beneficii asupra sănătăţii. Această legumă previne cancerul de colon şi pancreas, previne îmbătrânirea prematură, infarctul, oboseala cronică, nevralgiile şi sterilitatea.
Şi roşiile ajută la arderea grăsimilor, protejează organismul de cancer şi de boli cardiovasculare. Ele previn îmbătrânirea prematură, întăresc sistemul imunitar, ajută la detoxifierea organismului şi luptă împotriva colesterolului. Grapefruit-ul conţine enzime care ard caloriile, are un conţinut mare de apă şi puţin sodiu, accelerează metabolismul şi scade nivelul colesterolului. Ananasul şi mango sunt două fructe care ajută digestia, combat aciditatea gastrică, previn constipaţia, accelerează metabolismul şi ajută în procesul de slăbire.
Broccoli este un aliat în lupta împotriva kilogramelor, previne deteriorarea vederii, apariţia cancerului, îmbunătăţeşte sănătatea cardiovasculară, purifică sângele, stimulează metabolismul şi este un foarte bun antiinflamator. Ardeiul gras roşu, pe lângă faptul că este un aliment cu calorii negative, are foarte multe beneficii asupra sănătăţii. Această legumă previne cancerul de colon şi pancreas, previne îmbătrânirea prematură, infarctul, oboseala cronică, nevralgiile şi sterilitatea.
Şi roşiile ajută la arderea grăsimilor, protejează organismul de cancer şi de boli cardiovasculare. Ele previn îmbătrânirea prematură, întăresc sistemul imunitar, ajută la detoxifierea organismului şi luptă împotriva colesterolului. Grapefruit-ul conţine enzime care ard caloriile, are un conţinut mare de apă şi puţin sodiu, accelerează metabolismul şi scade nivelul colesterolului. Ananasul şi mango sunt două fructe care ajută digestia, combat aciditatea gastrică, previn constipaţia, accelerează metabolismul şi ajută în procesul de slăbire.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii