Ouăle de prepeliţă - multiple beneficii pentru sănătate
Ouăle de prepeliţă - multiple beneficii pentru sănătate
24 Jun, 2014 13:48
ZIUA de Constanta
2245
Marime text
Consumate crude sau fierte, ouăle de prepeliţă sunt benefice organismului în tratarea unor boli şi menţinerea unei stări bune de sănătate. În comparaţie cu oul de găină, cel de prepeliţă este mult superior, conţinând de şase ori mai multă vitamina B1, de 15 mai multă vitamina B2 şi de cinci ori mai mult fier. Totodată conţine potasiu, sulf, calciu, zinc, vitaminele A, D3 şi E, aminoacizi şi enzime.
Printre beneficiile consumului de ouă de prepeliţă se numără reglarea şi îmbunătăţirea funcţionării inimii, scăderea nivelului colesterolului, reglarea acidităţii gastrice, a digestiei, a nivelului de zahăr din sânge şi întărirea aparatului cardiovascular. De asemenea, ajută în tratarea bolilor renale, de ficat, a rinitelor alergice, eczemelor şi alergiilor.
Acţionează pozitiv asupra creierului şi întârzie procesul de îmbătrânire. Totodată ajută în tratarea afecţiunilor oftalmologice şi ORL, dar şi în revenirea după perioade de stres şi epuizare sau după intervenţii chirurgicale.
Printre beneficiile consumului de ouă de prepeliţă se numără reglarea şi îmbunătăţirea funcţionării inimii, scăderea nivelului colesterolului, reglarea acidităţii gastrice, a digestiei, a nivelului de zahăr din sânge şi întărirea aparatului cardiovascular. De asemenea, ajută în tratarea bolilor renale, de ficat, a rinitelor alergice, eczemelor şi alergiilor.
Acţionează pozitiv asupra creierului şi întârzie procesul de îmbătrânire. Totodată ajută în tratarea afecţiunilor oftalmologice şi ORL, dar şi în revenirea după perioade de stres şi epuizare sau după intervenţii chirurgicale.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii