Proprietăţile mierii de rapiţă
Proprietăţile mierii de rapiţă
14 Aug, 2014 14:50
ZIUA de Constanta
2244
Marime text
Mierea de rapiţă se recunoaşte foarte uşor, deoarece este singura miere care cristalizează foarte repede, fiind mai cremoasă. Deoarece rapiţa conţine enzima Q-3, un element important pentru dezvoltarea oaselor, această miere este recomandată persoanelor care suferă de osteoporoză.
În stare cristalizată seamănă cu o cremă, fiind caracterizată de o aciditate scăzută, dar şi de o structură foarte fină. Mierea de rapiţă are o puternică acţiune antibacteriană, protejează ficatul, splina şi pancreasul de boli, contribuie la regenerarea şi menţinerea elasticităţii pereţilor vasculari şi la scăderea nivelului de colesterol.
De asemenea, mierea de rapiţă are acţiuni sedative şi relaxante, fiind indicată în tratamentul afecţiunilor aparatului respirator. Totodată, datorită proprietăţilor sale, poate fi folosită ca mască pentru faţă.
În stare cristalizată seamănă cu o cremă, fiind caracterizată de o aciditate scăzută, dar şi de o structură foarte fină. Mierea de rapiţă are o puternică acţiune antibacteriană, protejează ficatul, splina şi pancreasul de boli, contribuie la regenerarea şi menţinerea elasticităţii pereţilor vasculari şi la scăderea nivelului de colesterol.
De asemenea, mierea de rapiţă are acţiuni sedative şi relaxante, fiind indicată în tratamentul afecţiunilor aparatului respirator. Totodată, datorită proprietăţilor sale, poate fi folosită ca mască pentru faţă.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii