Unique Libra - restaurant mic, intim, dar situat într-o locaţie prost aleasă (galerie foto)
Unique Libra - restaurant mic, intim, dar situat într-o locaţie prost aleasă (galerie foto)
17 Dec, 2013 00:00
ZIUA de Constanta
3941
Marime text

Deserturile sunt ceva mai interesante şi chiar sunt expuse într-o foarte elegantă vitrină. Deducem că sunt vedetele meniului şi deşi nu costă mai mult de 20 de lei, preţurile mi se par destul de mari sau chiar pretenţioase. De ce? Simplu. Pentru că nu ştiu cât este de echilibrat ca o felie de tartă, tort sau altceva să coste cât o pizza sau o porţie de paste. Desigur, au prăjturi şi la 10 sau 12 lei. În materie de băuturi, lucrurile sunt ceva mai simple: un suc costă 6 lei, o cafea 5 lei, o bere tot atât, iar un fresh costă 10 lei. Apa la 750 ml este 6 lei. Gama de vinuri este destul de restrânsă şi foarte comună. Nu prea mă încântă că nu sunt structurate pe crame, domenii şi aşa mai departe.
Servirea este chiar un punct forte, iar ospătara a fost foarte amabilă. Să sperăm că atitudinea nu se va schimba în timp.
Conform Registrului Comerţului, restaurantul Unique Libra funcţionează pe societatea SC Uniqe Libra SRL şi este administrată de Denis Chiriţă. Alina Elena Chiriţă, managerul restaurantului, are calitatea de asociat în următoarele societăţi: SC Iris Trend SRL şi SC Schmecker SRL.
Informaţii utile:
Adresa: Strada Răscoalei nr. 15
Facebook: https://www.facebook.com/uniquelibra
Contact: 0736 993 472 sau uniquelibrarestaurant@gmail.com
Modalităţi de plată: Visa, Mastercard, American Express, Discover sau Cash
Chef: Ovidiu Cherametli
Manager: Alina Chiriţă
Program: Luni-Duminică 09.00 – 23.00
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii
- Bogdan Dumitru 17 Dec, 2013 09:56 Sa o luam punctual: 1. Nu sunteti in masura sa apreciati daca zona este proasta sau Buna ziua, nu aveti niste studii de specialitate care sa va ofere aceste informatii, concluzia ca este intr-o zona prosta dupa ce s-a tras?! Pe ce va bazati in afirmatia dumneavoastra?! 2. Nu doamna, nu meniul este saracut si dumneavoastra si restul ca dumneavoastra a-ti fost obisnuita prost de mult patroni de restaurant unde pun 30 de pagini de meniu doar sa mancati o amarata de ciorba si o ceafa la gratar. ar trebui sa mergeti prin restaurante normale si sa vedeti ca intr-un meniu normal exista 2 supe maxim , cateva aperitive , cateva main course uri si cateva deserturi. De ce ?!?! Tocmai pentru a avea meniul cat mai fresh. Un meniu din 30 de pagini nu va fi niciodata proaspat in totalitate , tocmai pentru ca nu toate produsele sunt cumparate in aceiasi zi si gatite. acest restaurant nu este o shaormararie unde sa aveti cu detoate si nu se vrea o pata de lumina, ci o pata de culoare, asta este expresia care se foloseste. 3. Lista de vinuri. Doamna somelier, in nici o lista dintr-un restaurant normal de afara nu se ofera asemenea informatii despre crame, si se pun cateva vinuri pentru felurile de mancare pe care le ai in meniu. Nu faci stoc de vinuri. 4. Desertul. Un desert elegant costa, nu se vand gogosi, un desert nu este o savarina ieftina care si aia este costa 10 lei. ADMINISTRATOR ZIUA DE CONSTANTA: Multumim pentru opiniile dv.