Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
08:39 25 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANR plăteşte jumătate de milion de lei către AM Project Design & Consulting pentru un studiu de evaluare (document)

ro

27 Jul, 2015 21:30 3442 Marime text
 
Autoritatea Navală Română va plăti 499.532 de lei către SC AM Project Design & Consulting SRL Bucureşti pentru „Studiul de evaluare a implementării unor sisteme şi servicii de sprijin pentru formalităţile de raportare aplicabile navelor maritime la sosirea în şi/sau la plecarea din porturile româneşti şi elaborare a unui concept de dezvoltare”. Conform licitatiapublica.ro, contractul a fost atribuit pe data de 15 iulie. Detalii în secţiunea Documente.
 
AM Project Design & Consulting SRL are un capital social de 200 de lei şi le are ca asociate, în părţi egale, pe Cristiana Adriana Mihalcea, născută în 1979 la Câmpulung, Argeş, care este şi administrator şi pe Mihaela Natalia Ionescu, născută la Bucureşti, în 1978. Conform Registrului Comerţului, domeniul de activitate al firmei este consultanţa pentru afaceri şi management.
 
Afaceri cu UTI România
 
Ministerul pentru Societatea Informaţională a anulat, în noiembrie 2014, licitaţia pentru sistemul de 150 milioane lei destinat emiterii online a actelor de stare civilă, pentru că ar fi încălcat mai multe principii ale achiziţiilor publice, cum ar fi transparenţa şi eficienţa utilizării fondurilor, după cum relata zf.ro la vremea respectivă.
 
În decembrie 2013, Ministerul pentru Societatea Informaţională (MSI) a desemnat asocierea formată din Romsys, Indra Sistemas şi Mercury 360 Comunication câştigător al licitaţiei, consorţiul solicitând 117,8 milioane de lei, cu TVA, pentru realizarea proiectului "Sistem Informatic Integrat de Emitere a Actelor de Stare Civilã - SIIEASC".
 
UTI Grup a contestat rezultatul în instanţă, care a hotărât reevaluarea ofertelor de către minister. Oferta UTI, în consorţiu cu CertSign şi AM Project Design & Consulting SRL, a fost de 150,8 milioane de lei, cu TVA.
 
La licitaţie a participat şi asocierea S&T România, Siveco România, Expert One Research, Frontal Communications şi BCS Business Consulting Software, cu o ofertă de 150 milioane de lei, cu TVA.
 
MSI a reevaluat ofertele şi a stabilit drept câştigător al licitaţiei consorţiul condus de UTI Grup. După reevaluare, Romsys a contestat rezultatul la CNSC, care a respins cererea în iulie 2014. Ulterior, decizia CNSC a fost contestată de Indra Sistemas la Curtea de Apel Bucureşti, care a decis să respingă plângerea formulată.

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii