Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:49 13 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la cine cumpără ISU „Dobrogea” gaze naturale pentru trei ani (document)

ro

03 Feb, 2016 15:44 2326 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa a atribuit un contract intitulat „Acord Cadru de furnizare de Gaze naturale pe 36 de luni”.

 „Autoritatea contractantă intenţionează să achiziţioneze, în baza acordului cadru şi a contractelor subsecvente, gaze naturale destinate desfăşurării activităţii. Acordul cadru va fi încheiat cu un singur potenţial furnizor, iar atribuirea contractelor subsecvente se va realiza fără reluarea competiţiei. Acordul cadru are ca obiect furnizarea de gaze naturale pe o perioada de 36 luni, pentru trei puncte de consum (categoria B3) ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă «Dobrogea» al judeţului Constanţa, după cum urmează: - Sediul I.S.U. + Detaşament Oraş, Detaşamentul, Detaşamentul Medgidia. Valoarea estimată a acordului cadru nu conţine cheltuieli diverse şi neprevăzute”, potrivit anunţului de atribuire.


Au fost primite două oferte, preţul cel mai scăzut fiind criterul de atribuire. GDF Suez Energy România SA, o societate cu sediul pe bulevardul Mărăşeşti nr.4-6, Sector 4, Bucureşti, a fost operatoru economic declarat câştigător.

Acţionari persoane juridice în această firmă sunt Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi Mediului de Afaceri, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 37% / 37%, COGAC SAS, cu sediul în Franţa, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 0.000005% / 0.000005%, GDF Investissments 35 SA, cu sedidul în Franţa, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 0.000005% / 0.000005%, Romania Gas Holding BV, cu sediul în Olanda, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50.999985% / 50.999985%, Fondul Proprietatea SA, din Bucureşti, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 12% / 12%, GDF International SAS, cu sediul în Franţa, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 0.000005% / 0.000005%. Administratorii acestei societăţi sunt Albulescu Mihai Adrian, Diaconu Gelu-Ştefan, cetăţeanul francez Stab Eric Joseph, care este şi director general şi preşedinte al Consiliului de Administraţie, cetăţeanul belgian Valerie Marie-Laure Limpens, cetăţeanul belgian Bart Jozef Irma Boesmans, cetăţeanul francez Pierre Marie Paul Chatain, şi Aurelian Ghimpău.

Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii