Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:49 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbatul care a agresat angajaţii unui fast food din constanţa identificat de poliţişti

ro

27 Feb, 2013 19:55 856 Marime text

La data de 27 februarie a.c., în urma unui material video apărut în mass-media, în care sunt difuzate imagini cu un bărbat în timp ce agresează un angajat al unei unităţi de alimentaţie publică din municipiul Constanţa şi provoacă mai multe distrugeri localului, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa s-au autosesizat şi au demarat o anchetă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor aspectelor în care s-a produs evenimentul, urmând a se face cercetări pentru identificarea persoanelor implicate şi luarea măsurilor legale ce se impun.

Astfel, poliţiştii Secţiei 3 Constanţa s-au deplasat la faţa locului în vederea efectuării de investigaţii, ocazie cu care au stabilit că, suspect în această cauză este un bărbat, de 29 de ani, rezident în Bucureşti.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, loviri sau alte violenţe şi furt calificat.

Poliţiştii Secţiei 3 Constanţa desfăşoară activităţi de depistare a bărbatului de 29 de ani, din Bucureşti, pentru a fi adus la audieri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii