Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:42 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

350 de angajate ale DMHI, testate impotriva cancerului de col uterin

ro

06 Oct, 2009 03:38 1130 Marime text

Fundaţia „Callatis" Mangalia şi-a stabilit, recent, proiectele ce urmează a fi derulate în perioada imediat următoare. Astfel, dr. Laura Condur, preşedintele fundaţiei, afirmă că, în perioada octombrie - noiembrie, vor fi testate pentru depistarea cancerului de col uterin peste 350 de angajate ale Daewoo Mangalia, cu vârste cuprinse între 40 şi 55 de ani.

„Pe lângă acţiunile sociale pe care fundaţia le va organiza în preajma sărbătorilor, vom mai avea şi tradiţionalul Bal al Fundaţiei Callatis, în luna decembrie, eveniment ce a ajuns la cea de-a treisprezecea ediţie. În cadrul balului vom premia, ca de obicei, persoanele, instituţiile, cât şi ONG-urile care au desfăşurat acţiuni cu caracter social, de care au beneficiat categoriile defavorizate de persoane, şi vom acorda şi Trofeul „Omul Anului", afirmă dr. Laura Condur, preşedintele Fundaţiei „Callatis".

De-a lungul timpului, Fundaţia „Callatis" a contribuit la ajutorarea tuturor categoriilor sociale, dar în special a persoanelor aflate în situaţii financiare deosebit de dificile. Membrii fundaţiei s-au implicat în nenumărate acţiuni umanitare, de care au beneficiat elevi talentaţi, dar cu posibilităţi materiale restrânse, Căminul de Bătrâni, Cantina Socială, Centrul Maternal, Secţia de Ortopedie a Spitalului Municipal, persoanele cu probleme de sănătate, familiile care au avut de suferit în urma inundaţiilor şi copiii orfani.

În acelaşi timp, Fundaţia Callatis a susţinut, financiar, competiţiile sportive, echipele, precum şi sălile de sport din Mangalia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii