Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:35 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au căzut în plasă (video)

ro

23 Nov, 2010 00:00 2236 Marime text
hoti.jpgAu vrut să dea lovitura, însă au căzut în plasa poliţiştilor. Patru tineri au tăiat peste 500 de metri de cablu electric din localitatea constănţeană Tortomanu. Bărbaţii au crezut că se vor îmbogăţi de pe urma ispravei lor, dar planul le-a fost dejucat. Poliţiştii spun că furtul a avut loc pe timpul nopţii.

Cei patru tineri au pus ochii pe cablul electric din localitatea Tortomanu şi au crezut că dacă il vor fura şi apoi vinde, se vor îmbogăţi. Numai că indivizii au încurcat cablurile. În loc să-l taie pe cel de fibră optică ei l-au secţionat pe cel de telefonie. Localnicii spun că două străzi au rămas fără mijloc de comunicare din cauza hoţilor. Chiar dacă cei patru tineri au acţionat după un plan bine pus la punct, oamenii legii tot i-au prins. Poliţiştii spun că bărbaţii au utilizat la tăierea cablului mai multe obiecte, printre care şi o foarfecă.

Tinerii au fost prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă, însă vor fi cercetaţi în stare de libertate pentru tentativă de furt şi distrugere. Poliţiştii spun că prejudiciul este de trei mii de lei, însă dacă hoţii nu ar fi încurcat cablurile atunci suma s-ar fi ridicat la aproximativ 50 de mii de lei.

Oameni legii spun că există mai multe localităţi din care lipseşte cablu electric şi vor încerca să afle dacă cei patru tineri sunt autorii furturilor, mai ales că doi dintre ei mai au şi alte dosare penale pentru comiterea aceeaşi infracţiuni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii