Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:23 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cadastrele la negocieri (video)

ro

26 Oct, 2010 00:00 1433 Marime text
delim_cadastre.jpgProcedurile de finalizare ale delimitărilor cadastrale pentru localităţile din judeţul Constanţa se apropie de sfârşit. Prefectura Constanţa organizează pentru primarii localităţilor nemulţumiţi de actualele planuri urbanistice o mediere prin care se doreşte ajungerea la un consens fără intervenţia autorităţilor centrale. La sediul prefecturii Constanţa au loc negocieri zilnice între primarii localităţilor din judeţ.

Scopul acestei medieri organizată de instituţia prefectului este ca până la sfârşitul lunii cartea funciară a judeţului Constanţa să fie trimisă la Bucureşti pentru aprobare.

Pentru primarii nemulţumiţi această comisie de mediere este ultima şansă de rezolvare a problemelor legate de delimitarea administrativ teritorială a localităţilor pe care le gospodăresc. Dacă nici după această etapă nu se va ajunge la un rezultat, hotărârea definitiva va fi luată la Bucureşti.

Aceste negocieri sunt de importanţă majoră pentru localităţile din judeţ. În funcţie de noua cadastrare se vor emite certificatele de proprietate, planurile urbanistice zonale şi se va lămuri şi cine are dreptul de încasare a impozitului pe teren
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii