Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:24 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comisar de la GF cu Cielo in declaratie si AUDI pe sosele (documente)

ro

05 Aug, 2010 00:00 2764 Marime text
garda_financiara.jpgÎn timp ce se afla la volanul unui Audi, Constantin Tănase a fost lovit de o Dacie scăpată de sub control

Pe măsură ce zilele trec, se ridică tot mai multe semne de întrebare în legătură cu accidentul comisarului Constantin Tănase, din cadrul Gărzii Financiare Constanţa. Lovit în timp ce se afla la volanul unui autoturism Audi - de o Dacie scăpată de sub control, comisarul menţionează constant în declaraţiile de avere din ultimii ani (cu excepţia anului în curs), un autoturism Cielo. Cu alte cuvinte, nici vorbă de Audi. Trebuie menţionat însă că nu este exclus ca Audi-ul să nu fi fost, în fapt, proprietatea lui Constantin Tănase. Pe de altă parte, gurile rele susţin că, în afară de Audi, angajatul Gărzii Financiare ar mai avea şi un BMW X6.

Informaţia a fost făcută publică într-un comentariu afişat pe ediţia electronică a unui cotidian local, la ştirea în care era relatat evenimentul rutier trăit de angajatul Gărzii Financiare. Mai exact, accidentul în care a fost implicat Constantin Tănase s-a petrecut la începutul săptămânii, în Mamaia, când comisarul, aflat la volanul unui Audi A6 înmatriculat CT 01 DYD, a fost lovit în plin de o Dacie al cărei şofer a pierdut controlul maşinii după ce i s-a făcut rău. În declaraţia de avere completată în 2009 - cea mai recentă declaraţie afişat pe site-ul Gărzii Financiare -, comisarul menţionează faptul că are un autoturism Cielo, fabricat în 2007. De menţionat că acelaşi autoturism apărea menţionat şi în declaraţia din 2008. Aşadar, nici vorbă de Audi sau X6.

Averea comisarului

În aceeaşi declaraţie, din 2009, comisarul mai nota că deţine un teren intravilan de 500 mp, în Năvodari, şi un apartament în Constanţa, de 74 mp, cumpărat în 1992. De asemenea, comisarul Gărzii Financiare a precizat că are datorii la diferite bănci, suma ridicându-se la 250.000 de lei şi peste 35.000 de euro. Iar aceasta, în contextul în care venitul său anual era de 50.702 lei, ceea ce înseamnă un salariu lunar de aproximativ 4.000 de lei. În 2008, situaţia financiară a comisarului părea să fie exact aceeaşi, excepţie făcând creditul de 250.000 de lei, ce nu fusese contractat încă. Totodată, venitul său anual era, la vremea respectivă, de 40.415 lei. Comisarul Constantin Tănase nu a putut fi contactat, pentru a-şi exprima punctul de vedere şi pentru a preciza dacă autoturismele care i se atribuie prin presă sunt sau nu ale sale. Nici superiorul său ierarhic, Cristian Radu, comisarul-şef al Gărzii Financiare Constanţa, nu a putut fi contactat.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii