Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:10 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comuna Peştera nu se aliniază directivelor lui Nicuşor Valentin Vrabie - „De grevă îmi arde mie când avem atâta treabă?"

ro

20 Oct, 2010 02:25 1770 Marime text

cap_1.jpgAutoritatea locală din comuna Peştera nu se alătură grevei administrative propuse de către şeful Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, la Comitetul Executiv al PSD de vinerea trecută.

Primarul comunei Peştera, social-democratul Valentin Vrabie a precizat ieri, că activitatea Primăriei pe care o conduce se desfăşoară normal, adăugând că greva administrativă nu este o soluţie. „Avem mult prea multe de făcut, ca să participăm la această mascaradă care nu ar aduce nimic pozitiv. Trebuie să învăţăm să ne gestionăm problemele cu ceea ce avem. Dacă stăm şi aşteptăm la ceilalţi să ni le rezolve, nu mai facem nimic. E uşor să critici, dar mai greu este să construieşti", a afirmat primarul din Peştera. Edilul a subliniat că sunt prea multe lucruri de rezolvat în comunitate ca să mai existe timp şi pentru grevă. „De grevă îmi arde mie când am drumurile nepietruite, probleme sociale şi risc de abandon şcolar? Vine iarna şi trebuie să aprovizionăm şcolile cu lemne, să reparăm drumurile pentru a fi mai uşor de întreţinut. Încercăm să ne descurcăm cu ce avem", a adăugat primarul Valentin Vrabie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii