Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:29 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă Primăria constănțenilor

ro

10 May, 2012 00:00 2149 Marime text

deschidere_comunicat.jpgInspectorii civici din cadrul Primăriei Constănţenilor condusă de Christian Gigi Chiru au inspectat azi cartierul Kilometrul 5.

La intersecţia străzilor Mangaliei cu Theodor Speranţia şi Pandurului trotuarul este practic inexistent atât pietonii cât şi autovehiculele făcându-şi loc printre bălţi, gropi şi mizerie. Atunci când ploua locul unde ar fi trebuit să fie trotuar se transforma în mlaştină. În zonă sunt blocuri, magazine banci, staţie de autobus şi taxi dar cu toate acestea autorităţile locale evită să remedieze această problemă. Ca şi în celelalte zone unde au ajuns inspectorii civici oamenii susţin că au făcut numeroase sesizări dar nimeni nu îi ajută.

 020.jpg

Pe strada Theodor Speranţia precum şi pe cele din jur, în zona căii ferate ai senzaţia că te aflii într-o zonă defavorizată nicidecum într-unul din cele mai mari oraşe din ţară. Asfaltul lipseşte în schimb praful, buruienile şi gunoaiele şi câinii comunitari sunt la ele acasă. De canalizare nici vorbă. Când plouă zona se inundă în toatalitate. Oamenii susţin că, nimeni nu se interesează de problemele lor, cei din administraţia locală fiind preocupaţi de investiţii în Mamaia sau în alte ţări la fel de exotice ca şi Theodor Speranţia.

 027.jpg

Pe strada Fântânelelor în zonă loturilor acordate veteranilor problemele sunt identice. Nu există asfalt, canalizare, apă iar curentul electric a fost tras de locuitori pe cheltuiala lor. Într-un oraş civilizat muncipalitatea
s-ar fi ocupat de aceste probleme. Primarul constănţenilor Christian Gigi Chiru se va ocupa personal ca viaţa oamenilor care locuiesc în aceste condiţii să se schimbe. Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii