Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:29 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat - primaria constantenilor

ro

08 May, 2012 13:37 1968 Marime text

prim_cta_comu.jpgPrimarul constănţenilor Christian Gigi Chiru împreună cu inspectorii civici s-au deplasat sâmbătă în cartierul Viile Noi, pe strada Democraţiei. Locuitorii din zonă au de mai mulţi ani probleme cu traficul greu, din cauza căruia riscă se se prăbuşească casele peste ei. Deşi au făcut numeroase sesizări de-a lungul timpului către autorităţile locale, nimeni nu a făcut nimic pentru a-i ajuta. Pe lângă problema traficului, locuitorii au reclamat şi starea proastă a canalizarilor care atunci când ploua nu mai fac faţă, zona devenind indundabilă.

La acestea se mai adaugă şi o clădire părăsită în care îşi fac veacu de ceva vreme mai multe persoane fără adăpost şi care s-a transformat în focar de infecţie. Primarul constănţenilor, Christian Gigi Chiru le-a spus oamenilor că va face toate demersurile pentru ca greutatea autoutilitarelor care tranzitează zona să fie redusă la 3,5 tone iar viteza maxima la 30 de kilometrii pe oră. În plus ar fi nevoie de microbuze pentru transportul călătorilor deoarece autobuzele reprezintă şi ele un risc pentru casele locuitorilor din zonă. Pe lângă faptul că li s-au crăpat pereţii oamenii susţin că nici nu se pot odihni noaptea din cauza vibraţiilor.

„Am depus petiţii peste petiţii, am strâns semnături de la toţii vecinii, dar nimănui nu-i pasă de problema noastră. Să vină cei din administraţia locală să stea câteva zile la noi în case, să se plimbe şi ei noaptea cu patul atunci când trec pe stradă camioane sau autobuze!" au declarat revoltaţi locuitorii de pe strada Democraţiei.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii