Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:31 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea vine la Bursa de Turism Litoral

ro

15 Sep, 2009 02:56 1102 Marime text

În perioada 14 - 16 septembrie, la Complexul Paradiso din Mangalia se desfăşoară lucrările Bursei de Turism Litoral. Ministrul Turismului, Elena Udrea, şi-a anunţat deja prezenţa la deschiderea evenimentului.

Organizată de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc, Asociaţia Investitorilor în Staţiunea Turistică Venus, Federaţia Industriei Hoteliere Marea Neagră, Asociaţia Patronatului din Turism „Parthenopolis" Costineşti şi Hotel Paradiso, manifestarea îşi propune să faciliteze contactele şi negocierile dintre prestatori şi agenţiile de turism, în vederea încheierii contractelor de prestări servicii turistice pentru 2010. Pe lista celor care şi-au anunţat prezenţa se numără hoteluri şi pensiuni din Eforie Nord, Techirghiol, Eforie Sud, Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, Vama Veche.

În cursul serii de ieri, Udrea s-a întâlnit, la Neptun, cu preşedinţii organizaţiilor patronale, cu reprezentanţii lanţurilor hoteliere şi cu administraţiile locale de pe litoral. În cadrul întâlnirii au fost abordate discuţii referitoare la proiectul legii turismului, dar şi mai multe aspecte legate de viitoarea strategie de dezvoltare a turismului din sudul litoralului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii