Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:06 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Frumoasa PSD-ului constantean, la 42 de ani

ro

22 Feb, 2010 02:51 2432 Marime text
cap_5.jpgEste, fără doar şi poate una dintre cele mai apreciate apariţii, atât printre social-democraţii constănţeni, cât şi printre parlamentari. Antonella Marinescu a fost considerată încă de la începuturile vieţii sale politice una dintre cele mai sexy şi mai plăcute prezenţe feminine din formaţiunea politică de stânga. Astăzi, cea care a ajuns în Camera Deputaţilor după ce a câştigat alegerile organizate în Colegiul 9 Constanţa împlineşte 42 de ani.

Pe site-ul său, www.antonellamarinescu.ro, aflăm că este căsătorită şi are doi băieţi. „Sunt devotată, comunicativă şi generoasă, calităţi specifice semnului zodiacal sub care m-am născut şi anume Peşti. Principalii indicatori de imagine pe care îi preţuiesc sunt competenţa, seriozitatea şi umanismul altruist. Modelul şi sprijinul meu în viaţă este, ca pentru noi toţi, MAMA. Mi-a insuflat o justă scară de valori în care primatul revine detaşat valorii umane şi ghidându-mă după principiul «Omul are valoarea faptelor sale, nu a averilor pe care le acumulează»", aflăm din descrierea postată pe Pagina de Internet. Antonella Marinescu, fostă Barbu, a absolvit Liceul Mircea cel Bătrân şi Facultatea de Industrializare a Lemnului din Braşov (1986 - 1991).

antoanella_marinescu_02.jpgEste o mare iubitoare de animale şi are o mare slăbiciune pentru câini, în special cei din rasa Boxer. A devenit membru PSD în 2003, an în care s-a alăturat echipei Mazăre, cu care este într-o strânsă relaţie de prietenie. În 2006 a fost aleasă preşedintă a organizaţiei de femei a PSD-ului, funcţie pe care o deţine şi în prezent. A fost consilier local, dar a povestit în diverse rânduri cum i-a cunoscut pe Radu Mazăre şi pe Nicuşor Constantinescu de pe vremea când aceştia erau „no name" şi făceau afaceri împreună. Iubeşte caii şi practică scufundările.

„Pasiunea copilăriei mele a fost chitara, iar punctul culminant al «carierei muzicale» a fost momentul în care domnul Adrian Păunescu m-a invitat, o dată, pe scena Cenaclului Flacăra.

Pasiunea vieţii mele este MAREA. Am învăţat să-i descopăr minunile din adâncuri, devenind woman diving instructor - scufundările reprezentând astfel o pasiune dusă dincolo de limite.

Îmi plac sporturile extreme pe apă, îmi place să mă aventurez cu ATV-ul prin locuri sălbatice, fie la munte sau mare, fie zăpadă sau nisip", mai spune, despre sine, parlamentarul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • miker 12 23 Feb, 2010 10:19 PAI BINE MAI ,,ALEX-CRAIOVA' CA NU AI TOATE TIGLELE PE CASA NE-AM DAT ORICUM SEAMA,CEEA CE NU INTELEGEM E DE CE NU TI-L IEI PE MAZARE PE CARE IL PUPI IN FUD ATITA SI TI-L DUCI ACASA LA TINE LA CRAIOVA?.PAI DA MAI NENICULE EU SUNT SIGUR CA TOTI CONSTANTENII SUNT DE ACORD SA IL DEA PE MAZARE ZIS 'FASOLICA'.DACA CRAIOVENII NU SUNT IN ASENTIMENTUL TAU ATUNCI TU TI-L IEI FRUMOS PE BANDITUL ASTA SI VA DUCETI VOI FRUMOS IN SPANIA SI VA CASATORITI MA NENE CA ACOLO SE POATE.CRED CA AM FOST CLAR CU TINE IAR PLECAREA LIU MAZARE VA DESCRETI FRUNTILE A MULTOR CONSTANTENI.
  • maria 22 Feb, 2010 20:29 este o femeie si o mama super,super,super. LA MULTI ANI D.NA ANTONELLA.
  • alex-craiova 22 Feb, 2010 19:37 CE MA JUPUITILOR VA OFTICATI CA MAZARE CASTIGA POPULARITATE IN ROMANIA ????SI CE DACA ARE BANI ???DAR VOI NU VEDETI CUM ARATA MAMAIA CU CARE NE MANDRIM IN LUME ????FAPTUL CA A CONSTRUIT SI INCA CONSTRUIESTE MULTE LUCRURI FRUMOASE IN CONSTANTA SI IN SPECIAL IN MAMAIA IL VOM IUBI LA MAXIMUM !!!!PTR MAZARE EU UN CRAIOVEAN DE 33 DE ANI AS FACE CRIMA DE OM !!!
  • justice 22 Feb, 2010 09:08 mare familie de hoti-mama a furat de a rupt cu mazare- firma cu contrabandisti arabi-procuratura a luat spaga si s au inchis dosarele firma xenoti- un amarit facea puscarie mama era casiera de alimentara a furat si acum are zeci de case iar unii nu au unde sa locuiasca mafia lui mazare aqvaland obor etc etc
  • bubu 22 Feb, 2010 08:34 ...tanti anto , de ce nu povestesti de aptitudinile tale cu striparii...?ce frumos le bagi mana in chilotei? asta nu se pune?