Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:00 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotel din Eforie Nord, prins că fura apă

ro

11 Aug, 2011 03:10 1547 Marime text
RAJA.jpgIeri, echipele de control ale SC RAJA SA Constanţa au continuat acţiunile de verificare în staţiunea Eforie Nord, care au scos la iveală alte furturi de apă.

Unul dintre hotelurile verificate este hotelul Felix, unde s-a constatat ca s-a intervenit neautorizat asupra aparatului de măsură. Mai precis, ieri, la ora controlului, apometrul, care măsura consumul de apă aferent, avea sigiliul rupt, iar cadranul cu înregistrarea indexului era scos. Mai mult, indexul la care era ceasul oprit era acelaşi cu cel înregistrat la ultima citire, din data de 20 iulie 2011. Pentru că s-a intervenit neautorizat asupra aparatului de măsură, hotelul a fost debranşat de la sistemul de alimentare cu apă şi s-a întocmit un proces verbal de constatare pentru un consum în sistem pauşal şi retroactiv.

RAJA_1.jpgAvând în vedere faptul că, la ora controlului, unitatea avea turişti cazaţi, în urma debranşării, reprezentanţii hotelului au semnat procese verbale si nota de constatare şi şi-au asumat angajamentele de plată rezultate în urma acţiunii de control, motiv pentru care hotelul a fost rebranşat la sistemul de alimentare cu apă. Conducerea SC RAJA SA Constanţa îşi avertizează abonaţii, indiferent de statutul juridic al acestora - particulari sau agenţi economici, că trebuie să înţeleagă necesitatea respectării legalităţii în cazul alimentării cu apă potabilă şi canalizare. În caz contrar aceştia riscă plata în sistem pauşal şi retroactiv pe 18 luni a serviciilor de furnizare apă potabilă şi canalizare, dar şi plângeri penale pentru furtul de apă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii