Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:33 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare se lauda cu hotelul de 17 milioane de euro din Mamaia

ro

30 Sep, 2009 00:54 3329 Marime text

hotel-ramada.jpgEdilul constănţean a declarat aseară, la Conferinţa extraordinară a organizaţiei judeţene PSD Constanţa, în prezenţa colegilor de la centru, că săptămâna viitoare va inaugura lucrările la un hotel de lux care se va ridica în Mamaia. Investiţia totală a proiectului se ridică la 17 milioane de euro şi va fi demarat de binecunoscutul brand Ramada. "Este vorba de o investiţie mare într-o staţiune, ceea ce înseamnă că lucrurile se şi dezvoltă în acelaşi timp. Un partid de stâng trebuie să se ocupe şi de investiţii dar şi de cei nevoiaşi", a evidenţiat primarul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • yyy 30 Sep, 2009 11:35 Şi de ce aţi pus o poză din Sibiu?
  • mmm 30 Sep, 2009 10:03 dar tu mazăre cât mănânci de aici... ca sigur nu vine Ramada in Mamaia (proprietatea privată mazăre & co) doar ca se investește ieftin si usor. Mamaia "perla" inecată de betoane, cu multiple parcari unde militienii (baieti de cartier semi-analfabeti investiti drept "Politia municipala") - alti trepadusi strângatori de taxe vânează amenzi in disperarea de a indeplinii planul zilnic si spre bunastarea firmelor "asociate" cu primaria pe post de "blocatori" de roti... mi-e scârbă de tot ce inseamna administratia orașului, mi-e scârbă de epidemia - mazăre- si mai ales de prostia mentalității de oaie (in turma) cu care voteaza constănțenii - vă meritati soarta... din nefericire si noi cei care votăm in opozitie...
  • abc 30 Sep, 2009 01:29 "Sa am pardon de impresie" ca nu inteleg nimic din ce spune dar suna bine."Un partid de stânga trebuie să se ocupe şi de investiţii dar şi de cei nevoiaşi."Ptu...ptu...ptiu maica să nu fi dă deochi!