Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:59 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Petre „Vincentelli? Nu se pune problema să fie în PDL“

ro

14 Oct, 2010 00:00 1586 Marime text
vincenteli_-_vincenteli.jpgChiar dacă Roberto Vincentelli, implicat în scandalul privind construirea depozitului de deşeuri de la Năvodari, declara ieri că ar vrea să candideze la alegerile locale din 2012 la Năvodari, pentru a-şi rezolva problema privind autorizaţia de urbanism, ideea acestuia a fost mai puţin agreată de liderul organizaţiei Năvodari şi nu numai.

Şeful organizaţiei PD-L Năvodari, Tudorel Calapod, fost primar şi posibil candidat pentru un nou mandat în 2012, ne-a declarat că solicitantul nu este membru PDL, nici nu a cerut să devină şi nu crede că ar putea să facă aşa ceva. „Cred că a vrut să spună PSD nu PDL. La noi nu este membru şi nici nu am avut vreo discuţie cu el în acest sens. Nici nu ar îndeplini condiţiile necesare pentru a candida. În primul rând, nu este cetăţean român“, a precizat Calapod.

Nici purtătorul de cuvânt al organizaţiei judeţene a PDL Constanţa, Mihai Petre, nu vede cu ochi buni „visul“ italianului stabilit la Năvodari. „Eu cred că este o glumă proastă. Poate să viseze, dar nu se pune problema să fie făcut membru de partid, să fie în PDL“. 

De cealaltă parte, contactat telefonic, Vincentelli - asociat al SC Ecological Center SRL -, ne-a declarat că mai e timp până  la alegerile din 2012 pentru a se gândi la alternativa de a candida la Primăria Năvodari, însă decizia depinde de aceea ce va face primarul Nicolae Matei: dacă îi va da autorizaţia de urbanism sau nu. Vincentelli a admis faptul că nu este încă membru de partid şi că nici nu are cetăţenie română (doar rezidenţă permanentă), condiţii obligatorii pentru ca un cetăţean să poată candida pentru o funcţie în administraţie. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Balseanca 15 Oct, 2010 00:47 Bravo Vincentelli!!! Baga olteanul asta pungas de Matei in boala care crede ca poate sa plece cu sacul plin in jepul negru pe care l-a cumparat cu o punga de 1leu....cata spaga ai luat ca sa nu dai autorizatia italianului??? chiar te-a platit asa de mult incat esti gata sa faci si puscarie??? doar nu esti chiar atat de idiot....
  • Petre 14 Oct, 2010 08:40 Pai de se gandeste si ITALIANUL sa candideze acolo unde a dat bani adica alaturi de PD-L si Calapod. RUSINE vedeti cum hotia si prostia iasa la suprafata .