Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:41 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Minuni lăsate în paragină Ministerul Sănătăţii nu dă Primăriei Techirghiol Băile Reci

ro

03 Aug, 2011 02:27 1238 Marime text
Chiar dacă Primăria Techirghiol a solicitat Ministerului Sănătăţii încă de acum un an ca două din cele trei băi reci din localitate, vestite pentru eficienţa tratamentelor care se făceau odinioară aici, să fie transferate administraţiei locale, pentru modernizare, cererea a fost ignorată.

Practic se preferă ca minunile sănătăţii să fie lăsate în paragină decât să fie date pentru ca turiştii să profite de pe urma lor. Primarul oraşului Techirghiol, Adrian Stan, ne-a spus că reabilitarea acestor băi fusese inclusă în proiectul de reabilitare a staţiunii, însă pentru faptul că pentru acestea nu s-a obţinut transferul, singurul lucru care rămâne de făcut este ca să fie lăsate să se degradeze tot mai mult. „Ministerul Sănătăţii ar fi trebuit să se uite şi să vadă care este putinţa lor şi acolo unde nu se descurcă să predea în administrare în parteneriate publice-private astfel de obiective", a adăugat primarul.

Din cele trei băi reci, una aparţine Sanatoriului Balnear din Eforie, a doua funcţiona în interiorul campingului „Gheorghe Şincai", iar ultima este administrată de Sanatoriul Balnear din Techirghiol.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii