Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:51 21 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PDL, dragostea mea Astazi, Mitroi Florin

ro

27 Apr, 2010 02:49 2350 Marime text

cap_3.jpgMilena despre şansele la fotoliile importante din PDL Constanţa

Data naşterii: 21 martie 1967

CIFRA DESTINULUI - 2, din 1 şi 1

Niciodată de unul singur, însingurat mereu, cel mai bine îi este în mulţime. Pe care s-o conducă doar cu ştirea lui. Pentru a avea realizări, va avea întotdeauna nevoie de parteneri cărora să le vorbească deschis, franc. Şansele lui în viaţă vor fi legate de parteneriate: niciodată unu fără doi...

Pentru că nu este un 2 şi atât, adică doar un tip de treabă şi un colaborator adevărat, ci are o cifră a destinului formată dintr-un 1 şi încă 1, şeful din el va răbufni mereu.

Va îmbina capacitatea de a colabora, de a trata, cu aceea de a fi şef.

Diplomat până în măduva oaselor, ţine cont de cele mai multe ori de sentimentele celorlalţi, de orgoliile lor, lăsându-i pe ei să fie recompensaţi pentru munca sa. De fapt, fără ca cineva să-şi dea seama, îşi consolidează propria poziţie conducând, lăsându-i în acelaşi timp pe alţii să fie în frunte. Ar putea fi „eminenţa cenuşie" perfectă. Ştie să fie şef fără a avea orgoliile şefului. Are abilitatea de a conduce fără a se expune, de a refuza fără ca cineva să-şi închipuie că el a spus „NU". Uneori se retrage în sine, poate fi timid. Dar, când timiditatea în lanţuri grele o strânge, este afacerist puternic, de ambiţii stăpânit. Îi place să domine, dar altfel decât unui conducător obişnuit (egoist şi rău), cu isteţime, cu şiretenie, chiar se distrează. Este mândru de bunătatea lui, dar şi de abilitatea de a-i juca pe toţi pe degete, de a-i manevra. Vrea să aibă alături un coechipier puternic, pe care mai puternic să-l facă. Cine conduce? Captează lesne atenţia oricui. Devine uşor recunoscut, o personalitate. Un adevărat maestru al planificărilor, îşi pregăteşte totul cu multă atenţie.

Are o răbdare diabolică putând aştepta ani pentru ca planul să-i rodească, pentru a acţiona exact atunci când trebuie.

Acceptă greu să-i spună cineva ce şi când să facă, şi mai ales să fie zorit. El ştie întotdeauna când este cel mai bine. Este bun la orice, este migălos, fin, greu de manevrat. Ideal pentru cei ce-i stau prin preajmă ar fi să-l lase să ţipe când este furios. Este sensibil. Dacă vrei ceva de la el, cu el, fii amabil, pentru că îl răneşti uşor. Mai bine nu vrei. Pare a fi om aspru, aspru e doar cu el. Faţă de ceilalţi se ascunde. Nu poate spune nici când milă-i şi nici că are sentimente. Afaceri face cu mintea, nu cu sufletul. Nu vrea să supere pe nimeni, spune ca toţi dacă e nevoie şi face după cum îi este doar lui bine.

Excentric... norocos, cifra zilei de naştere este 21.

Ieşit din tiparele în care unii, nu ştiu cine, ne-au încadrat, iese la braţ adesea cu el şi cu norocul. Se comportă bizar. Şi, ce? El poate fi oricum doreşte. Prin ziua sa de naştere există riscul de a irosi şansa care se iveşte. Prin destin ştim că munceşte. Am zice totuşi că, norocos cum este, se nimereşte a munci atunci când ocazia vine şi se distrează la momentul potrivit.

În numerograma zilei de naştere apare linia completă 123: este organizat, ordonat în planuri, în idei, acasă, pe stradă, la serviciu. Linia 369, pe fugă-i poate pune pe duşmani. E linia inteligenţei.

florin_mitroi_02.jpgDacă doreşti să îl încurci, să îl trădezi, ori eşti nebun ori prost

Un sfat ţi-aş da: te du! Ar putea fi ciufut şi greu de înţeles adeseori, nu-i musai de la el ci de la 7. Nu-i este teamă de singurătate, ba uneori o vrea. E drept că-n graţiile-i este greu să fii, căci nu prea ştii de unde ai putea să-l iei, cum să-l apuci şi, mai ales, cum să îl ţii. Drumul singur îl va alege, cărarea doar el îşi va bătători şi soarele dacă nu-i pe unde el vrea a merge, se va mai gândi de va dori să îl aducă. Pe scurt, e căpos şi n-ascultă nimic şi de nimeni.

Fiecare literă din nume are influenţa sa asupra noastră. Emite, iar noi primim ale ei vibraţii. Funcţie de ele avem relaţii mai bune sau mai rele cu cei din jurul nostru, acţionăm mai dur ori poate cu fineţe... O cifră a numelui complet a cărui vibraţie e 5, aşa cum Mitroi are, înseamnă adaptabilitate. Nu vei ştii niciodată cu adevărat ce simte...

Nu-i place să-l opreşti, sau să-şi interzică nimic

Îi poate motiva pe cei din jurul lui şi popular este peste măsură, încă puţin... Va merge când va dori oriunde, va face ce va vrea. Nu poate stăpâni al său imbold de a fugi de a pleca, de-a dispărea. Uneori nu fuge de ceilalţi ci de el.

Cel mai uşor, mai sigur şi mai bine, poate să te pătrundă, să te cunoască, să vadă în tot şi dincolo de multe pe care mulţi nici nu le văd şi nici nu vor să creadă că există. Poate să scormonească adânc în el şi este în stare să aducă spre lumină tot ce e bun şi încă e latent - cifra energetică e 7.

Necazuri? Zău? Care-i problema ta? El va avea întotdeauna tolba plină cu idei, trăznite, drăgălaşe, echivoce, poznaşe, ori categorice, care-l vor ajuta cu siguranţă să se ridice curăţel şi sigur din orice impas - caracteristica ascunsă este 3.

În perioada cuprinsă între 34 şi 61 de ani, o vibraţie 3 îi va aduce norocul, o viaţă socială bogată în evenimente. Se va confrunta adesea cu plictisul, căutând tot soiul de provocări. Este posibil ca uneori să tindă a risipi şansele care se ivesc.

Este în plin moment crucial ale cărui efecte se simt încă de acum doi ani, adică de la 41 ani, ating un maxim acum, la 43 ani şi emit efecte până la 45 ani

Vibraţia momentului crucial este 8. Poate dobândi succes material, din punct de vedere financiar este o perioadă favorabilă. Se va simţi plin de forţă, de putere şi îşi va dori cu atât mai multă forţă. Este greu să îl contrazici, mai ales în această perioadă, când el tinde a se război cu toţi, cu sine, fără a conta motivul. Anul acesta, 2010, are, pentru Florin Mitroi, o vibraţie 9, mai puţin plăcută. Este tentat să fie categoric. Anul acesta simte nevoia a se elibera de tot ceea ce i se pare inutil, greu. Va încerca sentimente contradictorii, dar deosebit de puternice. Este posibil să călătorească mai mult, să tindă să fie romantic, uneori să se simtă împlinit, alteori să simtă că nu mai are nevoie de nimeni şi că se poate descurca şi singur.

Îi vine uneori să-i trimită pe toţi direct în creierii munţilor.

Este un an bun pentru a face planuri, dar deloc potrivit pentru a demara acţiuni importante pentru el. Orice acţiune importantă pornită în această perioadă este sortită eşecului. Adică nu va avea efectele plănuite şi va dezamăgi. Luna aprilie cu o vibraţie 4 este tocmai bună pentru a se gândi temeinic, a îşi organiza următorii paşi, pentru a consolida lucrurile stabilite deja. Luna mai are o vibraţie 5 pentru Mitroi. Această vibraţie prevesteşte schimbarea, aduce parfumul unei şanse nebănuite, promite noi experienţe şi un nou stil de viaţă. În această lună, Florin Mitroi va demonstra cât de convingător poate să fie. Deosebit de priceput în arta disimulării, Mitroi se va întrece pe sine, fiind în această perioadă un extraordinar agent de publicitate pentru tot ceea ce doreşte a promova: de la oameni şi până la idei. Zile nu tocmai favorabile în luna mai: 4, 13, 22. Zile în care mai bine nu-l deranjaţi: 2, 11, 20, 29. Zile deosebit de favorabile schimbării: 9, 18, 27. Zile norocoase: 7, 16, 25. Luna iunie are vibraţie 6 pentru Mitroi. Va fi curios, îşi va îndeplini îndatoririle sârguincios. Se va simţi obligat să le spună tuturor ce e de făcut, de vorbit, unde să stea şi cât şi ce să facă. Dacă pierde în iunie va fi numai din vina lui. Zile grele, 3, 12, 21, 30, dar şi 1, 10, 19, 28. Zile grele, adică nervi, griji, supărare, emoţii intense, îi vine să plece, să se îndepărteze, să trântească, să renunţe.

Între 43 şi 44 ani, adică în perioada cuprinsă între lunile martie 2010 şi 21 martie 2011, va da dovadă de o responsabilitate deosebită. Toate acţiunile în care se va implica vor purta pecetea seriozităţii şi orice greşeală ori realizare vor fi analizate şi asumate.

Milena FARCAŞ
www.numeremilena.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • costi 27 Apr, 2010 11:46 chestia e ca nu vor fi in iunie, asa ca nu-ti mai face giji, castiga Banias.
  • Mihai 27 Apr, 2010 09:38 Un cioban nenorocit cu cojocul mirosind a motorina.
  • Cat 27 Apr, 2010 09:23 Un drogat ...coleric,japcangiu,impertinent, arogant...mai vreti !? Un OM de NIMIC!!!
  • un constantean 27 Apr, 2010 08:27 Daca alegerile pentru seful PDL la Constanta vor fi in iunie, eu inteleg pana acum ca nu vor fi castigate nici de Banias nici de Mitroi.Cine urmeaza...