Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:28 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PDL, dragostea mea Astazi, Paul Branza

ro

11 May, 2010 03:17 2582 Marime text

cap_5.jpgAstăzi, vă prezentăm ultimul posibil candidat de pe lista celor care ar viza un post de conducere în organizaţia PDL Constanţa

Data naşterii 28 aprilie 1953

Cifra destinului 5 convingătorul din 3 entuziastul şi 2 prietenosul ne dezvăluie despre Paul Brânză că nimic nu este pentru el imposibil de rezolvat.

Afişând o expresie binevoitoare poate îmblânzi orice adversar. Ştie să evite discuţiile nefolositoare, se foloseşte de orice ocazie cu multă isteţime, poate întoarce orice analiză în favoarea sa. Neliniştit, entuziast, cu toane pe care le va face publice doar uneori, Paul Brânză este potrivit pentru întâlnirile simandicoase cu glume rafinate şi discuţiile secrete. Asta înseamnă că s-ar descurca oriunde s-ar afla. Ştie să urce şi să coboare, să ţină isonul cui e nevoie, poate să tacă sau să aprobe când miza pusă în joc e importantă. Diplomaţia e o comoară pe care o ţine la vedere mereu. Cifra 3 îi aduce inspiraţia, cifra 2 răbdarea şi respectul faţă de ceilalţi, iar 5 îl ajută să nu se rupă când vijeliile trec peste el. Se plictiseşte, vrea noutate, nu poate sta locului defel. În numerograma zilei de naştere apar trei linii complete, foarte importante. Este organizat: linia completă 123. Este sensibil şi orice cuvânt ori gest necugetat al altuia către el îl va atinge, îl va răni - linia completă 258. 159 - linia hotărârii avertizează că orice începe duce până la capăt, în ritmul său.

paul_branza_01.jpgPuţini din cei analizaţi de mine au aceste trei linii complete.

Ce înseamnă vă spun altădată. Este meticulos, atent la amănunte, chiţibuşar graţie cifrei 8 din numerogramă. Singurătatea e o povară - lipseşte 7. Nu se analizează, îi este teamă, se fereşte a recunoaşte ce este, ce face ori simte la un moment dat. Că tot am amintit despre ceea ce este, putem spune că e suficient de complicat. Poate deveni ce trebuie să fie, când este necesar. În clipa următoare transformarea este uluitoare. Nu-l întrebaţi cum reuşeşte. Totul este în el. Îşi vinde bine imaginea, ideile, ştie să expună, să atragă atenţia. Iese din orice încurcătură. Norocul este atât de prezent încât i se pare normal ca totul să-i iasă, totul să curgă, totul să se rezolve la un moment dat. Simte nevoia linguşirilor, a vorbelor frumoase, a admiraţiei celorlalţi faţă de el. Când ceilalţi nu reacţionează aşa cum vrea el (şi asta se întâmplă rar) devine bănuitor, violent, gelos. Este o provocare să te afli în preajma sa. Eşti permanent preocupat să-i faci pe plac, să-l înţelegi, să-i poţi simţi dorinţele, să-i intuieşti reacţiile. Spor la treabă! Nu vei reuşi!

El ştie tot ce vrea, dar nu va da de înţeles nicicând nici ce îi place sau ce vrea, nici unde eşti în inima sa.

Ba şi mai mult, este posibil să îţi spună „da" şi mintea sa să ştie că e „nu". Totul este despărţit clar pe din două. Două păreri clar definite, două culori strict împărţite, două liste. Bine ascunse, de nepătruns. Nimeni nu ştie, nu înţelege, nu poate afla ce se petrece în inima sa. Luaţi-vă gândul că reuşiţi să aflaţi vreodată în viaţă opinia sa adevărată despre ceva, cineva, vreo acţiune ori ocupaţie a sa. Spune ce vrea, cât vrea, pe bucăţele, fără vreo legătură, nici măcar aparentă, între ele. Ziua naşterii 28, cifra 1 înseamnă: lider, orgolios, tiranic, energic, încăpăţânat, agresiv, independent. Lasă din toate acestea a se vedea, uneori, câteceva. Niciodată totul, nicicând dezvăluit. Este omul secretelor, al luminii şi umbrelor. Cifra obiectivelor sale este 5. Trebuie să i se dea doza de libertate. Nu are nevoie de stăpân. El trebuie să decidă ce, când şi cum. Comportamentul lui Paul Brânză este calculat, ferm, de nezdruncinat. Totul este bine organizat - cifra numelui complet 4. Paul Brânză ar vrea să fie permanent ascultat, să poată fi mai apropiat de familie, să fie mai implicat, mai responsabil - cifra consoanelor 6. Cum este perceput de cei din jurul său? Ermetic, înfumurat, greu de accesat, de apropiat, ciudat - cifra consoanelor 7. Cifra energetică a lui Paul Brânză este 9, vom afla că, dincolo de secrete, ascunzişuri, chipuri, nelămuriri, fapte înceţoşate, el este un tip sufletist, care deşi conduce cu autoritate, deşi acţionează uneori cu duritate, suferă pentru toţi şi pentru toate faptele pe care este musai a le îndeplini. Dacă aveţi răbdare şi nu veţi răscoli inutil prin sertarele goale (pentru voi) ale sufletului său, veţi descoperi că poate fi romantic, subtil, generos, milos dar şi emotiv, împovărat de griji şi duios. Perioada cuprinsă între 33 şi 60 ani are, pentru Paul Brânză, vibraţia 1 .

milena_farcas_03.jpgVrând - nevrând este şef, este sigur

Curajos, în această perioadă îi vor fi oferite poziţii de conducere care i se potrivesc, pe care le doreşte, le acceptă şi le respectă.

Anul 2010 are o vibraţie 8 pentru Paul Bânză. Afacerile sunt favorizate, simte nevoia să muncească, este permanent nemulţumit, vrea mai mult şi mai bine. Va primi doar funcţie de cât va merita. În luna mai va stabili priorităţile. Luna iunie îi va aduce şanse noi, dar va şi accentua nevoia de libertate. Ce zbucium, ce frământări! Totul cu zâmbetul pe buze. Va face cunoştinţe noi, va deveni deosebit de convingător, deosebit de bun actor. Apare ocazia de a începe ceva nou, de a schimba. Iulie - dorinţa de a se implica este deja prioritate - vibraţie 6. Zile care vor aduce griji şi dureri de cap (adică lui, nu nouă): 3, 12, 21 şi 30. Norocul îi poate surâde în zilele de 4, 22, 13, 31. Va tinde să se certe cu toţi în 2, 20, 11. Va putea negocia cu succes în zilele: 5, 14, 23.

Milena FARCAŞ
www.numeremilena.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • laptele dobrogei....neprins 11 May, 2010 18:01 oricum s-au amanat alegerile...hahaha....tzeaaapaaaa...
  • Lori 11 May, 2010 16:47 BRANZA VA PIERDE! e simplu
  • un analist 11 May, 2010 09:00 Asa cum cei de la teatru vor sa fie directori cei din Port vor sa fie politicieni.Si unii si altii sunt rupti de ce se intampla pe lume.Cineva le scrie rolurile si uneori ei nici nu-si dau seama.