Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:27 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria constănțenilor - Comunicat II

ro

11 May, 2012 00:00 2032 Marime text

chiru_343.jpgInspectorii civici din cadrul Primăriei Constănţenilor, condusă de Christian Gigi Chiru, au inspectat în cursul zilei de ieri cartierul Faleză Nord. Principala arteră din zonă, strada Unirii, este în stare jalnică de luni bune. În dreptul complexului, gropile au fost astupate cu pietre care sunt aruncate de autoturisme de pe o parte pe alta a carosabilului.

Doar atunci când plouă bălţile reuşesc să mascheze gropile, devenind adevărate capcane atât pentru şoferi, cât şi pentru pietoni.

Pe malul mării, în acest cartier, au fost „amenajate" adevărate gropi de gunoi. Problemele cetăţenilor din zonă sunt trotuarele deterioarate, scările de acces distruse, câinii comunitari şi vegetaţia care creşte în voie deşi autorităţile locale alocă sume mari din buget pentru întreţinerea spaţiilor verzi. Oamenii sunt revoltaţi deoarece în aşa zisul Cartier al Consilierilor strazile sunt asfaltate şi se face constant curăţenie, pe când faleza din dreptul blocurilor lor se prăbuşeşte, iar gunoiul nu este ridicat cu lunile.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii