Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:29 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Referendum pentru destituirea lui Tusac

ro

22 Jul, 2010 00:00 1975 Marime text
p7-minca_-_ion_minca_02.jpgCurios, dar viceprimarul Mincă s-a autodenunţat! Acesta recunoaşte că ia salariul de la primărie degeaba, fără să facă nimic.

claudiu_tusac_01.jpgIon Mincă, viceprimarul oraşului Mangalia, i-a pus gând rău primarului Claudiu Tusac, plănuind, cu mai mulţi complici, un referendum pentru destituirea acestuia din funcţie. „Am discutat şi cu reprezentanţii celorlalte partide şi am convenit că după ce se termină sezonul estival, pe 1 septembrie, ne vom ocupa exclusiv de organizarea referendumului. Asta dacă nu cumva, până atunci, nu pleacă Tusac singurel din primărie. Deja strângem semnături pentru destituirea primarului“, a precizat Ion Mincă. Pe de altă parte, în plină perioadă de disponibilizări, viceprimarul PC recunoaşte că nu are ce face. „Iau degeaba lunar salariul de 2.000 de lei, pentru că nu fac nimic. Mi s-a interzis să discut cu şefii de servicii, iar ei, la rândul lor, nu au voie să lucreze cu mine, nu pot să-mi aducă nimic la semnat. Nu ştiu nici măcar numărul de persoane care vor fi disponibilizate în primărie. Sunt cu totul pe dinafară“, a declarat Ion Mincă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Bogdan Magaru 22 Jul, 2010 08:45 Domnule Nelu, Tusac este primar datorita campaniei pe care ati dus-o impotriva lui Iorgus.Mai puteti fi la fel de eficient si in darimarea lui?