Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:17 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Semnalizarea intersectiilor, predata catre Marca Telecom

ro

04 May, 2010 03:17 1625 Marime text
cap_8.jpgAşa cum era de aşteptat, contractul pentru mentenanţa sistemelor de semnalizare din Municipiul Constanţa a fost acordat firmei bucureştene SC Marca Telecom SRL.

Suma maximă pe care municipalitatea era pregătită să o predea pentru acest serviciu era de 505.000 de lei, fără TVA. De altfel, serviciul este în „curtea" societăţii de doi ani, în 2008, acesta fiind predat societăţii în discuţie pentru 457.698 lei, iar în 2009 pentru 411.565 de lei, cu TVA inclus.

Potrivit celor declarate de Lucia Andrei, inspector în cadrul autorităţii contractante, Confort Urban, s-a decis ca respectivul contract să fie predat către Marca Telecom pentru că cealaltă firmă care îşi depusese oferta, SC Eurosic Systems SRL, nu s-a prezentat la proba practică desfăşurată pe 12 aprilie. La respectivul test a venit doar un reprezentant al Marca Telecom, care a modificat timpii pe culoarea verde pe o anumită direcţie, la intersecţia semaforizată a străzii 1 Mai cu strada Theodor Burada. La şedinţa de deschidere a ofertelor din 19 aprilie, pe lângă cei de la Marca Telecom, Eurosic Systems au venit cu propria ofertă, chiar dacă nu au participat la proba practică, obligatorie. Aceştia au fost însă descalificaţi pentru că nu au fost prezenţi la prima probă. „Pe 27 aprilie a fost dat contractul, dar se aşteaptă cele cinci zile pentru eventualele contestaţii şi mai apoi se va încheia contractul", a mai adăugat Lucia Andrei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii