Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:44 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surpriză de la Guvern Plaja poate fi expropriată

ro

18 Sep, 2010 00:00 1961 Marime text
3_nisip_-_elena_udrea.jpgMinistrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a anunţat ieri la Constanţa că miercuri, în şedinţa de Guvern, a fost discutat un proiect de lege care va permite exproprierea plajelor.

Membrul Executivului a spus că aceasta este o veste foarte bună şi că va permite exproprierile, în condiţiile în care lucrările de modernizare a plajelor devin obiective de interes naţional. „Ne-am luptat tot anul acesta să obţinem legea asta. A trecut miercuri prin şedinţa de Guvern. Vom avea voie să expropriem plajele acolo unde au apucat să devină proprietari. Sunt cazuri la Eforie Nord. Am reuşit să trecem o iniţiativă legislativă, sub forma unei legi, la nivelul Guvernului, prin care plajele, lucrările de modernizare a plajelor devin obiective de interes naţional. Ca urmare, pe plajă, Ministerul poate expropria acolo unde, în mod absurd, există proprietăţi“, a declarat Elena Udrea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Zaharia 18 Sep, 2010 21:09 Doamna udrea stie exact ce trebuie facut cu fiecare metru patrat de plaja de pe litoralul romanesc.