Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:26 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Targul pentru copii Baby Boom Show, un succes

ro

07 Sep, 2009 03:03 1282 Marime text

Timp de trei zile, târgul pentru copii, desfăşurat la Pavilionul Expoziţional, a adunat sute de curioşi, deopotrivă părinţi şi copii, dornici să vadă noul trend în materie de produse pentru copii.

De vineri până duminică, cei mai importanţi producători şi distribuitori de produse pentru copii şi-au expus cele mai bune produse, jucării de tot felul, leagăne şi cărucioare, scaune auto, biciclete, triciclete, dar şi articole de hrănire, baie şi igienă, alimente, medicamente, vitamine, mobilier şi decoraţiuni. Pe lângă produsele pe care părinţii şi copiii au putut să le achiziţioneze, organizatorii au dat startul unei noi ediţii a concursului naţional „Caravana Talentelor", susţinut de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Astfel, toţi copiii cu vârsta cuprinsă între 5 - 18 ani, care au obţinut rezultate deosebite sau au un talent aparte într-un domeniu de activitate, s-au putut înscrie la standul Fundaţiei din cadrul târgului.

În final, Andra Gogan, una dintre vedetele show-urilor pentru copii, a încercat să stabilească un nou record mondial. Micuţa a încercat să cânte live, timp de 3 ore, peste 50 de cântecele pentru copii şi părinţi, fără a repeta vreo piesă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii