Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:51 21 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unde s-a ajuns cu repartiţia pentru locuinţele din Baba Novac

ro

01 Mar, 2011 00:00 2316 Marime text
locuinte_ieftine_-_locuinte.jpgPotrivit datelor publicate pe site-ul Primăriei Constanţa, municipalitatea mai caută încă locatari printre miile de dosare depuse pentru contractarea locuinţelor ieftine pentru tineri din Baba Novac.

Din două în două săptămâni, Primăria Constanţa postează pe site numerele de dosare la care s-a ajuns cu verificarea pentru înştiinţarea celor care au depus solicitări de achiziţionare a caselor ieftine pentru tineri. Astfel, până la data de 25 februarie, din 13.079 de dosare cât avea lista anului 2008, când s-au depus prima dată dosare, au fost epuizate deja 8.466 de potenţiali cumpărători la secţiunea apartamente, iar din cei 2.906 care au solicitat garsoniere au fost epuizaţi 2.771 de eventuali cumpărători. Precizăm că listele pe anii 2008, 2009 şi 2010 pentru apartamente şi garsoniere pentru cazuri speciale au fost finalizate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Alin 01 Mar, 2011 14:16 Am fost stupefiat sa constat ca, dupa ce eu si un prieten al meu am primit repartitii de la primarie sa contractam apartamentul, fiecare la firme constructoare diferite, pretul apartamentului meu era mai mare cu peste 3000 de Euro decat cel al prietenului. Am cautat raspuns la aceasta discriminare pe care o face primaria si am aflat ca firma care a construit blocul in care am primit eu repartitie incaseaza bani si pe spatiile comune, desi prin hotararile lui mazare se spune ca se vand cu zero lei. Prietenului meu in schimb i s-a calculat pretul fara spatiile comune, rezultandu-i de plata mai putin cu peste 3000 de Euro fata de mine. Mi-a spus ulterior ca a avut pe cineva la tehnic la primarie, care i-a scos repartitia pe constructorul la care trebuia. In final, nici el n-a luat apartamentul pentru ca este o bataie de joc. Pe site-ul primariei de ce nu se afiseaza faptul ca preturile locuintelor sunt diferite in functie de constructor? Nu se autosesizeaza niimeni cu privire la aceasta fapta de discriminare?
  • Alin 01 Mar, 2011 11:15 Am fost stupefiat sa constat ca, dupa ce eu si un prieten al meu am primit repartitii de la primarie sa contractam apartamentul, fiecare la firme constructoare diferite, pretul apartamentului meu era mai mare cu peste 3000 de Euro decat cel al prietenului. Am cautat raspuns la aceasta discriminare pe care o face primaria si am aflat ca firma care a construit blocul in care am primit eu repartitie incaseaza bani si pe spatiile comune, desi prin hotararile lui mazare se spune ca se vand cu zero lei. Prietenului meu in schimb i s-a calculat pretul fara spatiile comune, rezultandu-i de plata mai putin cu peste 3000 de Euro fata de mine. Mi-a spus ulterior ca a avut pe cineva la tehnic la primarie, care i-a scos repartitia pe constructorul la care trebuia. In final, nici el n-a luat apartamentul pentru ca este o bataie de joc. Pe site-ul primariei de ce nu se afiseaza faptul ca preturile locuintelor sunt diferite in functie de constructor? Nu se autosesizeaza niimeni cu privire la aceasta fapta de discriminare?
  • tanar 01 Mar, 2011 06:54 Am fost si am vazut locuintele.Bataie de joc. Cu banii pe care-i dau acolo ,pe chestiile aleacare-si zic apartamente,mai bine cumpar unul de dinainte de 1989 care este mai cu bun gust. Astea este clar ca au fost electorale. Ma minunez si ma tot intreb