Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:27 28 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zilele Navodariului debuteaza cu un meci al echipei consilierilor locali

ro

27 Jul, 2010 00:00 4986 Marime text

zilele_orasului_navodari.jpgÎn perioada 30 iulie - 1 august, primăria oraşului unde soarele sărută marea, Năvodari, va organiza zilele oraşului, iar evenimentul va avea loc pe stadionul clubului sportiv din localitate.

Organizatorii au pregătit pentru năvodăreni un spectacol de zile mari, cu invitaţi de excepţie, dar şi meciuri amicale între echipele locale, echipa artiştilor şi cea a Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“. Invitaţi speciali ai evenimentului sunt reprezentanţi ai autorităţilor locale din Gemlik, Turcia, care au confirmat prezenţa, oraşul fiind înfrăţit cu Năvodariul.

Pentru prima zi s-a stabilit ca de la ora 17.00 la 18.00 să aibă loc meciul amical între CS Năvodari şi Academia Hagi, urmat de meciul dintre CS Năvodari grupa 1 şi grupa 2, iar de la 19.00 competiţia sportivă între consilierii locali năvodăreni şi cei din Turcia şi echipa artiştilor formată din Rică Răducanu, Axinte, Garcea, Frankfurt, Aurelian Temişan. Tot în aceeaşi seară vor evolua pe scena amenajată pe stadion artişti consacraţi ai muzicii populare şi uşoare româneşti, precum Ileana Ciuculete, Aurelian Temişan, dar şi Vali Vijelie. 

În cea de-a doua zi va fi un meci amical între CS Năvodari şi Steaua Cogealac, dar şi unul demonstrativ al echipei de rugby din localitate. Şi în cea de-a doua seară vor evolua, pe lângă artişti mai puţin cunoscuţi, şi Maria Ciobanu, dar şi formaţia DeepCentral, Ansamblul Şatra şi Sorinel Copilul de Aur. 

Evenimentele dedicate Zilelor Năvodariului se vor încheia duminică cu un meci de fotbal şi unul de box, o demonstraţie a trupei de dans modern a Casei de Cultură din localitate, dar şi o reprezentaţie a Folk T din Târgovişte şi a lui Adrian Păunescu de la Cenaclul Flacăra. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ionut 29 Jul, 2012 08:30 vreau sa vad si io zilele navodarilui 2012
  • make 30 Jul, 2010 20:11 Numai manelisti aduceti..? Oras de Cocalari...!!!
  • daniela 28 Jul, 2010 22:40 ma asteptam la ceva mult mai bun..din pacate sunt foarte dezamagita de invitatii care vin...anu trecut a fost super dar anul acesta e un dezastru.....pacat k noi cei din navodari nu ne asteptam la ,,,,mai multe manele decat muzica dansanta...vrem distractie de neuitat nu manele de c*c*t......imi cer scuze daca suna urat...