Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:04 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost fãcut public convocatorul ºedinþa AGA al SC Argus SA Vezi pânã când se pot depune candidaturile pentru membrii CA-ului Argus SA

ro

13 Aug, 2011 00:00 2168 Marime text
06_argus_argus.jpgPe ordinea de zi a şedinţei Adunãrii Generale Ordinare a Acţionarilor ARGUS SA, care va avea loc pe 17 septembrie de la ora 11.00, se aflã opt puncte, aşa cum aratã convocatorul publicat ieri în mass-media localã.

De pe lista acestora fac parte punctele care vizeazã revocarea membrilor CA, alegerea noului CA plus stabilirea administraţiei, revocarea auditoriului financiar, alegerea unuia nou şi stabilirea onorariului aferent, mandatarea CA-ului pentru efectuarea de investiţii financiare pe piaţa de capital. De asemenea, se va aproba punctul care se referã la cazul în care disponibilitãţile financiare pânã la nivelul a 40 de milioane de lei sã fie folosite de societate pentru investiţii în valori mobiliare, plus împuternicirea unei persoane care sã reprezinte societatea şi sã semneze valabil documentele necesare vânzãrii/cumpãrãrii de acţiuni prin SIF-uri. Se mai aprobã şi reactualizarea actului constitutiv cu ultimele modificãri aprobate, dar şi prezentarea unei liste cu datele de identificare şi experienţa persoanelor care sunt propuse pentru funcţia de administrator pentru a fi consultatã de acţionari.

De menţionat faptul cã acţionarii îşi pot exercita votul şi prin corespondenţã, care va putea fi depus la sediul societãţii sau expediat prin poştã pânã cel târziu 15 septembrie, ora 15.00. Data limitã de depunere a candidaturilor pentru calitatea de membru în CA este 1 septembrie ora 15.00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii